top of page

Bröllopsalbum och trycksaker - minnen för livet!

Välkommen till min sidasom handlar om bröllopsalbum! Mitt namn är Tanja Ferm och jag är bröllopsfotograf sedan 10 år tillbaka. Jag erbjuder högkvalitativa album av olika storlekar som kommer att hålla era vackra minnen från er stora dag för evigt. Jag förstår vikten av att ha en perfekt bröllopsalbum som visar era speciella ögonblick på ett vackert sätt. Därför använder jag mig av leverantörer och material av högsta kvalitet och arbetar med personer är dedikerade att skapa album som ni kommer att älska.Bröllopsalbum som jag arbetar med finns i olika storlekar, så ni kan välja den som passar era behov och önskemål. Jag designar albumet layout utifrån era önskemål. erbjuder även anpassade storlekar för att säkerställa att era bilder visas på bästa möjliga sätt. Så oavsett om ni vill ha ett stort album för att visa upp era bilder på bästa sätt eller ett mindre album att ha med er överallt, kan ni lita på mig för att erbjuda högsta kvalitet och bästa service.


Varför ska man beställa ett bröllopsalbum?


Fotobok är ett fantastiskt och lyxigt sätt att bevara era minnen på. Genom att bläddra i albumet kan du på ett sätt återuppleva dagen på nytt! Det är också ett härligt present att ge en kopia av albumet till sina föräldrar. Bröllopsalbumet följer också en tidslinje och i kronologistk ordning kan visa hela händelse förloppet. Bröllopsalbum är också en vacker detalj i ditt hem som du kan använda som coffee table bok. Ett bröllopsalbum designas helt efter era önskemål.


Är du intresserad av bröllopsfotografering klicka här.


Fine Art Album

Vanliga material för album är: mocka, sammet och linne. Klassisk och lyxig album med linne eller sammet omslag och fin fotopapper. Omslaget kan beställas i 10 olika färger

Bröllopsalbum
Ann- Sofie och Sören beställde ett bröllopsalbum i ljusgrå sammet.
Fine Art album 40 uppslag (80 sidor)

20x20 cm 4990 :- 25x25 cm eller 20x30 cm - 5490:- 30x30 cm 5990:-

Vill ni ha album för nära och kära. På alla album utöver 1 är det 20 % rabatt på!

Fine Art utskrifter

Matta i texturen med museumkvalité

Fotograf stockholm


30x40 cm - 800:-

50x70 cm - 1900:-

70x100 cm -2900:-

Tackkort

Fotograf stockholm

15x15 cm eller 10x15 cm till samtliga i sällskapet - 1490:-


Canvastavlor

20x30 900:- 50x70 -2500:-

30x40 - 1200:- 70x100 3400:-

Frakt tillkommer på alla beställningar
Bröllopsalbum. Eftersom minnen gör sig bäst i fysisk form, har jag tagit fram högkvalitativa trycksaker. Bläddra ner för att se tackkort, album och utskrifter som går att best
Har du gift dig och vill förpacka dina minnen i ett härligt bröllopsalbum? Läs min stora gauiden om olika typer av bröllopalbum och övriga trycksaker.

Comments


bottom of page