top of page

Bröllopsfotograf Uppsala, A + M

Hej Mitt namn är Tanja och jag Bröllopsfotograf som tar uppdrag i Uppsala. Letar du efter en bröllopsfotograf? Läs mer om mina paket här


Andrea och Magnus Gifte sig en hett sommar dag i centrala Uppsala. Förberedelser var hemma hos brudgummen respektive på hotel Villa Anna. Rummet var riktigt stor och ljus vilket gör perfekt bakgrund för ljusa och romantiska bilder. Därefter fortsatte dagen på Katolska kyrka i centrala Uppsala, där ceremoni var på både Spanska och engelska då det fanns många internationelle gäster på plats. Andrea kommer från Sydamerika och har studerade i Sverige när hon träffade Magnus.


Mingel och middag var också på Villa Anna. Bruden Andrea kommer från Sydamerika där traditionen är att börja middagen med att brudparet dansar för gästerna.


Lokal: Hotel Villa Anna


Läs också min guide om bröllopslokaler i Uppsala
Bröllopsfotograf UppsalaVi tog bröllopsporträtten utanför Linneanum, en 1700 tals byggnad Mittemott Uppsala Slott och utanför i botaniska trädgården.


Bröllopsfotograf Uppsala


Tropiska palmer i centrala Uppsala.


Bröllopsfotograf Uppsala

Bruden Andrea hade mycket vackra kalla liljor i sin bukett. Otroligt stilrent! Slöja är också en härlig detalj!


Linneanums vackra vita kolumner gör en fantastisk backgrund och fotograferingar.Mingel och gruppbilderna tog vi precis utanför Hotell Villa Anna.


Bröllop Villa Anna

Brudparets första dans.

bottom of page