Styled Shoot med Bröllopskoordinator Jacqueline Rova


Heja, Nu har jag inlett ett samarbete med supergo tjej Jacqueline Rova, Hon är en blivande bröllopskoordinator med världens känsla för detaljer.

Här är en liten presentation från henne:

Jacqueline heter jag och jag vill hjälpa mina bröllopspar med att få sina drömmars bröllop och med rätt verktyg minimera stressen. Att planera sitt bröllop ska vara kul! Jag utbildar mig hos Great Weddings Academy, praktiserar hos Weddingbymoalee och startar samtidigt upp mitt egna företag, All about love, som bröllopskoordinator. Kärlek är till för att firas!

Andra samarbetsparthners:

Styling: @allaboutlove_weddingplanner

Klänning, smink & hår: @thewowcloset.se

Florist: @melody_flowers // melodyflowers.se

Pappersblommor: @giantflowersinstockholm

Bröllopsinbjudan @coloursbytanja

Alkoholfri champagne : @richardjuhlin

Tårta: @thecravingsolution // thecravingsolution.se

                                                                                                 

Tanja Ferm Metelitsa

Bröllopsfograf Stockholm

Tanja.metelitsa@live.se

+46704361952

 

 

© 2008-2019 by Tanja Metelitsa  Photography & Illustration