top of page

10 bästa Konditorer till bröllop i Stockholm

Bröllopstårta Stockholm. Efter mina tio år som bröllopsfotograf så har jag fått smaka på mååånga tårtor.

Det är otroligt kul att fotografera tårtor på bröllop. Både som detaljbild mot en vacker backgrund eller naturmiljö. Det är en härlig tradition att skära upp bröllopstårta och bild på det är ett kulturarv. Därefter matar man varandra framför alla gäster. Tårta kan serveras vid mingel eller som efterrätt på kvällen. Är du intresserad av bröllopsfotografering? Kolla här på mitt portfolio här.


Här har jag samlat in 10 stycken fantastiska konditorer som gör bröllopstårtor i Stockholm. Precis som med allt varierar priset på bröllopstårtor. En bit kan ligga på allt mellan 50:- och 150:-/bit. Beroende på innehål och dekor. Tårtor kan beställas med era initialer, med blommor i sockerpasta, färska blommor. Jag rekommenderar alltid att tala med köket innan så att de assisterar mig som fotograf att ta fram tårtan som ska fotograferas av. Många konditorer erbjuder provsmakning av tårtor mot en viss avgift.Bröllopstårta Stockholm


Ibland kan festlokalen fixa tårta och ibland behöver man beställa en egen. Här har jag samlat 10 grymma bröllopskonditorer i Stockholm:


10 bästa konditorer till bröllop

  1. Chockladfabriken . Ett fantastiskt konditori med bas på söder. De erbjuder klassiska tårtor med dekor och färska blommor, Vegan bakelse till vegan vänner, "nakna" amerikanska tårtor med god smak. Några av smaker är Mörk chokladmousse med hallonmousse, Passion och hallonmousse på chokladbotten, kokosbotten med Mjölkchokladmousse.

  2. Unicorn Farts Sthlm Cake Design- Konditor som har otroligt färgstark och extravagant design och massa olika goda smaker och cool dekor. Finns i Nacka.

  3. Tårtstugan utgår från Norrtälje och erbjuder leverans till extra pris och massa olika tillval som cupcakes och macarons.

  4. Craving solution. - årets tårtmästare 2018 Cool design och gör tårtor i alla möjliga storlekar.

  5. Liv sandberg - Avancerad blomm dekor i sockerpasta som är helt extravagant. Liv är en riktig konstnär.

  6. Cup cake stockholm - erbjuder bröllopskonsultation där man får smaka massa olika tårtor.

  7. Gelateria amore - glasstårtor i italiens stil.

  8. Cake by Melina - litet familjeföretag, utgår från Norrköping.

  9. Vetekatten - Bröllopstårtor medbara naturliga råvaror av bästa kvalitet.

  10. Ida strid - kom 2.a i hela Sverige bakar. Tårtor i extravagant design.

Bröllopstårta Stockholm

Bröllopstårta Stockholm
Bröllopstårta Stockholm


jacqueline Rova

Bröllopstårta stockholm
Bröllopstårta Stockholm


Bröllopsfotograf stockholm

Bröllopsfotograf stockholm
bottom of page