top of page

Emelie & Emil, Bröllop Portugal

Funderar du på ett bröllop utomlands? Då är Portugal är ett fantastiskt alternativ! Säsongen är längre än i Sverige och Portugal är Västeuropas billigaste land! Vilket innebär att du får så mycket mer för pengarna. Algarve kusten har en otrolig dramatisk strandlinje och det finns många vackra fotoplatser. Personal touch algarve var planerare och koordinator. Emil och Emelie bor i Göteborg och gillar att springa. De har rest helt otroligt mycket och älskar frilufts liv. De gifte sig oktober 2021 i Senhora da Rocha som är en utsikt plats med liten katolsk kyrka. Kyrka het Senhora da rocha i Armacao de Pera efter moder Maria och rymde ca. 15 personer. De gifte sig inte inne i kyrkan utan på terassen utanför. Paret vigdes inom svenska kyrkan projekt som heter mobila Prästen. Det är en präst som utgår från Frankfurt och reser runt hela Europa för att viga olika par som tillhör svenska kyrkan. på det sättet kunde paret gifta sig lagligt utomlands. Sådan tjänst är möjlig i alla länder där svenska kyrka har vigselrätt.


Vi började dagen på resorten på bruden hotel rum. Där jag fotografera deBruden och hennes systern. Därefter fotograferade jag detaljer som ringar och blommor. First look skedde vid poolen och sedan var det dags för porträtt.


Först åkte vi förbi den kända Benagil grottan och vi hade tanke att fotografera i den världs unika grottan men det var alldeles för krångligt att ta sig in där och det behövdes båt, så tyvärr fick vi skippa den iden. Men vi fotograferade på en otrolig utsikt plats Algar Seco. Därefter var det dags för vigsel uppe på höjden med confetti kastning och gruppbilder och mingel. De tog fler porträtt vid klippor på den enorma Resorten Villa vita parc där själva middagen var.