top of page

Hårstylist & Make Up artist Stockholm till bröllop - brudsminkning och bruduppsättning


Varför ska man anlita en professionell hårstylist och makeup artist till bröllop?


Hej! Mitt namn är Tanja och är jag bröllopsfotograf sedan 10 år tillbaka och har över 130 bröllop i bagaget. Att ha professionell make up artist och hårstylist är något jag verkligen rekommenderar för att få det där extra glow! Bröllop är ett strålande tillfälle att se extra fin ut på! Make up och Hårstyling är en viktig del av bröllopsdagen för många brudar. Både make up och hår handlar om att framhäva din naturliga skönhet samtidigt som man skapar en look som passar till bröllopets tema. Vad är för sort bröllop? Strandbröllop, traditionell kyrkbröllop. Med rätt brudsminkning och bruduppsättning kommer du se ut som den bästa version av dig själv i ditt bröllopsalbum i många år framöver.


Brudsminkning och och hårstyling ska ju hålla hela dagen, när man gråter vid first look eller ser varandra vid altaret, för middag och för svettig dans golv. Därför är det viktigt att make up artisten är professionell använder rätt produkter som håller. Det är oroligt värd att ha ett proffs som specialiserar sig på brudsminkning kan vara en stor hjälp för att uppnå den perfekta looken och som man kan lita på! Dessutom är det otroligt härligt att bli ompysslad.


LETAR NI EFTER BRÖLLOPSFOTOGRAF, KLICKA HÄR !

Klassik uppsättning med bangs på varje sida. otroligt grasiöst med slöja över.


Vad ska man tänka på?


Har Makeup artist och hårstylist möjlighet att ta sig till dig eller jobbar hon på salong? Jag rekommenderar att om du har ett större bröllop med tajt schema att anlita make up artisten med möjlighet till hembesök eller att hon kommer till plats där du förbereder dig. I sånt fall sparar du mycket tid och kan fokusera på att ha roligt med dina tärnor eller andra nära och kära. Vill du få förberedelser fotograferade? Då kan fotografen börja när mua håller på att att avsluta brudsminkningen och fotografera den sista fixet. Lite beroende på din hårlängd och dina önskemål kan hår och make up ta 3-4 timmar.


Jag rekommenderar brudkonsultation och provsminkning och uppsättning innan den stora dagen. Surfa inspiration på nätet och gör en samling med brudsminkning och håruppsättningar som du tycker om. Ta med en bild på dig själv i din klänning eller inspiration klänning som du drömmer om men inte fått hem än. På det sättet kan ni tillsammans plocka ihop en hel bröllopslook som passar ert tema och klänning. Många makeup artsiter vill ses för konsultation och brudsminkning ca 1-2 månader innan när det mesta är spikad och man kan ta fram en look i linje med resten av bröllopet. Glöm inte att planera för accessoarer, hårsmycken, slöja, blommor i håret eller blomkrans. Det kan vara fint att tärnor också får Smink och uppsättning och även brudgum, dock tar det oftast kortare tid. Vad kostar en professionell makeup artist och hårstylist? Priserna börjar oftast på 4500:- för bägge delar. När ska man boka Make up artist och Hår stylist då? Många bokas upp redan ett år i förväg så det kana vara bra ide att boka in din leverantör redan när ni har spikat ert datum.

Utsläppt vågigt hår med blommor

Utsläppt hår, med fläta och blommor i håret ger en mycket avslappnad ochg romantiuskt look. Passar även bohemiska bröllop. Blommorna från Addaflower
Lista med Hårstylister och Makeup artister som erbjuder båda tjänster i Stockholm


1. Camilla Järvås

2 Mirjamira

3 Angela Tryggvesson

4 Make up by Michaela

5. Makeuptruck

6. Beautybyemelie

7. Marbeli Beauty

8. Absolutely gorgeous

9. Lina Lannerhejlm

10. YalcinaBruduppsättning Inspiration

Vill du ha håret utsläppt? Uppsatt, rak, vågigt, klassikt, modernt, bohemiskt, med flätor, lös eller stramt?


Hårstylist stockholm

Härliga vågor passar kort hårMakeup artist stockholm
Vackert med vågat läppfärg


Glöm inte att använda en härlig parfym som du tycker om. Det kan också vara en vacker detalj i stlingen som sedan man kan ha med i bröllopsalbumet.


En glammig ponny tail hos en tärna


Klassisk bruduppsättning


Bruduppsättning md bangs på sidorna.


bottom of page