top of page
Bröllopsfotograf Eskilstuna
Bröllopsfotograf Eskilstuna
Bröllopsfotograf Eskilstuna

BRÖLLOPSFOTOGRAF i Eskilstuna

Stort grattis till er förlovning! Om ni funderar på att arrangera ert bröllop i Eskilstuna eller någon annanstans och vill ha en dokumentation i form av fotografier, då har ni kommit till rätt ställe! Jag älskar att skapa konstnärliga, ljuva, ljusa och romantiska bilder som förmedlar mycket känsla. Många av mina tidigare brudpar har initialt känt sig obekväma framför kameran, men har sedan blivit fantastiska på bilderna! Jag gör mitt yttersta för att få er att känna er avslappnade och bekväma inför min kamera. Här på sidan kan ni läsa om mig - Tanja Ferm. Min process och mina tjänster. Jag arbetar exklusivt och tar endast några få bröllop per år.  

Bröllopsfotograf Eskilstuna
Bröllopsfotograf Eskilstuna
Bröllopsfotograf Eskilstuna
Bröllopsfotograf Eskilstuna

Om Tanja 

 

För närvarande är jag 33 år gammal och bor tillsammans med min man och vår 3-åriga son Leo. Jag har personligen erfarenhet av att ha haft mitt eget bröllop  år 2019. 

Min fotograferingsstil är präglad av ljus och romantik. Jag föredrar naturliga poseringar och strävar efter att fånga det vackra i varje ögonblick. Mitt mål är att era bilder ska kännas klassiska och tidlösa, så att ni kan bläddra i ert bröllopsalbum många år senare och fortfarande känna den glädje som ni upplevde den dagen. Jag lägger stor vikt vid kvalitet i mitt arbete och lägger verkligen ner mycket känsla i varje bild. Jag tror att detta syns i resultatet.

Att dokumentera bröllop är en passion för mig, och jag strävar alltid efter att leverera bilder som ni kommer att älska och värdera under lång tid framöver. Er stora dag är något jag tar på stort allvar, och jag vill vara där för att fånga alla de speciella ögonblicken och detaljerna. Låt mig föreviga era minnen och skapa bilder som berättar er unika kärlekshistoria.

Er bröllopsfotograf - Tanja Ferm 

Hur går processen kring bröllopfotografering till ?

 

01 FÖRSTA MÖTE 

Jag erbjuder alltid ett kostnadsfri första möte för att ni ska kunna känna att er trygga i mina händer och säkra på att jag är fotograf för er innan ni bokar.  Vänligen använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mejl till tanja.metelitsa.com för att dela era planer med mig. Jag kommer återkomma inom 1-2 dagar. Därfefter bokar vi vårt första möte och kartlägger era behov. 

02 BOKA 

Bestämmer ni er för att boka mig då skriver vi på ett fotoavtal och  25% av det totala paketpriset betals in. Återstående belopp betalas efter bröllopet. Eftersom tillgängligheten för 2024 fylls snabbt rekommenderar jag att ni inte dröjer med er förfrågan.

03 PLANNERINGSMÖTE 

Vi kommer att hålla ett möte via Zoom eller IRL där vi kommer att diskutera era önskemål och skapa ett tidsschema. Jag kommer även att erbjuda extra tips för att hitta de bästa fotograferingsplatserna och för att hjälpa till med planeringen. Tillsammans väljer vi vackra platser för porträttfotografering. 

Bröllopsfotograf Eskilstuna
Bröllopsfotograf Eskilstuna

04 BRÖLLOPSDAGEN 

 

Vi träffas för fotografering vid den förbestämda tiden, med längden på fotograferingen beroende på det valda paketet. Jag gör mitt yttersta för att skapa en avslappnad stämning så att ni känner er bekväma framför kameran. 

05 EFTER 

Ungefär 5-7 dagar efter bröllopet kommer jag att skicka er en smakprov av några av de tagna bilderna. Inom 8 veckor kommer alla bilder att vara tillgängliga via en länk (kan vara snabbare under högsäsong). Ni har även möjlighet att beställa utskrifter av bilderna från min webbshop, som ni hittar i samma länk.

PRIS FOTOGRAF Eskilstuna

I alla mina bröllopspaket ingår 2 planeringsmöten via zoom.  I alla paket ingår högupplösta, redigerade digitala bilder levererade via bildgalleri. Gifter ni er på en vardag (sön-fre)? Då har jag 10% rabatt! Samma sak gäller alla bröllop under lågsäsong oktober-april dock ej under storhelger. Det går att ta lägga till timmar, prutning undanbedes. 

Brons

5 timmar

250 bilder

Reseersättning och logi

21 990:-

Silver

8 timmar

400  bilder

1 Fine Art utskrift A3 

Reseersättning och logi

                                     

 27 990:-

Guld

12 timmar

600 bilder

Lyxig linnebox med 100 utskrifter

Reseersättning och logi

 

33 990:-

 

Bröllopsfotograf Eskilstuna

Elopement i Eskilstuna?

 För det behöver ni varandra, en vigselförrätare och 2 vittnen ( jag kan vara en av dem!) i kommer att planera vigseln och porträttfotograferingen så att den inträffar nära solnedgången för att dra nytta av det bästa ljuset.   Elopment paket kan boka på en vardag eller under låg säsong september - maj. Upp till 3 timmars fotografering ligger på 12 990:- inklusive ca 150 bilder.

FÖR LEDIGA DATUM GÖR FÖRFRÅGAN idag!

Tack för ditt meddelande!

Hur man väljer en bröllopsfotograf 

Att välja en fotograf är en betydelsefull och personlig process oavsett skälet till att du behöver en. Här är några råd om hur du kan tänka när du väljer en fotograf.

01 Oavsett uppdragets art är mitt råd att börja med att fundera över stilen: föredrar du ljusa eller mörka bilder? En neutral, kall eller varm färgton? Det är fördelaktigt om fotografens stil förblir konsekvent om du anlitar dem flera gånger. Föredrar du bilder som fångar ögonblick i handling utan att ni ser in i kameran, eller föredrar du mer eleganta porträtt?

02 Studera noggrant fotografens portfölj och se om den innehåller de typer av bilder du letar efter. Passar bilderna din estetiska smak?

03 Genomgå omdömen och recensioner. Att läsa tidigare kunders feedback kan vara väldigt värdefullt för att bilda en uppfattning om fotografens arbete och service.

04 Fastställ en budget. Om din budget inte täcker en heldags session med en erfaren fotograf, kan det vara klokt att anlita en bättre fotograf för färre timmar snarare än att välja en mindre erfaren fotograf under längre tid.

05 Personlig kemi är viktig. Många fotografer erbjuder kostnadsfria telefonsamtal eller videosamtal för att se om ni har en bra samstämmighet. Att trivas med fotografens personlighet är betydelsefullt.

06 Lita på din intuition. Följ stegen men låt din magkänsla vara den sista avgörande faktorn när du tar ditt beslut.

Bröllopsfotograf Eskilstuna

Tips 5  vackra kyrkor i Eskilstuna

  1. Klosters kyrka

  2. St Andreas Kyrka 

  3. Sankt Pauli Kyrka

  4. Bomhus kyrka

  5. Hille kyrka

Tips 5 bröllopslokaler i närheten Eskilstuna

  1. Södertuna Slott

  2. Rockelstad slott

  3. Öster Malma

  4. Kumla herrgård

  5. Åsgård

bottom of page