top of page
dop fotograf stockholm

DOPFOTOGRAFERING Stockholm

Dopfotografering

Jag älskar att arbeta som dopfotograf. Att se den kärlek och slolthet som föräldrarna känner för sitt barn är något helt fantastiskt. Det är också bra tillfälle att fotografera gruppbilder och porträtt på de äldre generationerna.  Jag är van att fotografera både dop inom Svenska kyrka och ortodoxa dopceremonier och det vore kul att även fotografera katolska dop. Om man inte vill ha religiösa inslag men ändå samla familj och vänner för att fira en ny familjmedlem då kan man istället ha namngivningsceremoni vilket är också roligt att få med på bild.

 

I mina paket ingår det resa inom Stockholms län. Oftast hinner vi ha en lekfull fotografering av hela familjen före eller efter dopceremoni. Fotografering av familje kan ske utomhus, inne i kyrka eller  hemma hos er. Andra typer av bilder som jag ofta fotograferar är gruppbilder, mingel, tal och detaljebilder på dekor och maten. 

 

HUR GÅR DET TILL?

 

För att boka dopfotografering kontakta mig i formuläret längre ner på sidan och berätta vilka delar av dopet ni vill få dokumenterade. Vi diskuterar detaljer och tidsschema via telefon. Vi ses på dagen och tar lekfulla familjebilder, gruppbilder och bilder från själva ceremoni. Ca 2 veckor efter fotograferingen får ni en nedladdningsbar länk med alla bra bilder från dagen och länk till webshop där ni kan beställa trycksaker. 

I alla paket ingår högupplösta digitala bilder och utskrifter kan beställas i efterhand Är du en återkommande kund? Då erbjuder jag 15% rabatt på samtliga paket och digitala filer!  en timme hinner vi ta ceremoni bilder och familjebilder. På 2 timmar hinner vi fotografera längre stund med familjen och även ta gruppbilder. I 3 timmars paket hinner vi också fotografera dopfika eller doplunch och fler bilder tagna i stunden.

PRISLISTA

dopfotografering 

 

BRONS

SILVER

GULD

1  timme fotografering 

50 högupplösta bilder

Resa inom hela Stockholm

                                                   

5 990:- 

 

2 timmars fotografering

100 högupplösta bilder

Resa inom hela Stockholm

                                       

7 490:- 

 

3  timmar fotografering

150 högupplösta bilder

Resa inom hela Stockholm

                                    950 :- 

 

KÄRLEK från tidigare kunder

AAA1_27f.jpg


Vi blev väldigt nöjda med fotografierna som Tanja tog på vår dotters dop. Fotografierna fick vi snabbt och smidigt via en länk. Tanja kom till dopet väl förberedd och hade i förväg sett ut en vacker plats vi kunde ta porträttbilder på vilket gav oss ett intryck av att hon är professionell.          Ida


Bilderna är helt fantastiska och över våra förväntningarTusen tack för att du dokumenterade dopet så vackert som vi minns det!

- Claras mamma

9S1A9699_edited.jpg
För lediga datum gör förfrågan idag!

Tack för ditt meddelande!

Eller skicka mejl till tanja.metelitsa@live.se

bottom of page