tanja1_3.jpg
symbolermmkddf.jpg

Dopfotografering och familjefotografering Stockholm

Familjefotografering

Tiden går så fort och kommer aldrig tillbaka. Stunder som vi har med våra nära och kära kan vi dokumentera och  återblicka till när vi tittar på bilderna. Jag tycket att det är fantastiskt roligt att vara familjefotograf och jag erbjuder lekfulla familjefotograferingar i Stockholm. Jag älskar att fånga känslorna på bild.  Tillsammans väljer vi ett vackert plats. På vinter fotograferar jag oftast inomhus, enklast hemma hos er. På sommar, vår och höst erbjuder jag även fotograferingar utomhus. 

Dopfotografering

Jag älskar fullkomligt att arbeta som dopfotograf. Att se den kärlek och slolthet som föräldrarna känner för sitt barn är obeskrivbart. I mina paket ingår det resa inom Stockholms län. Oftast hinner vi ha en liten men lekfull familjefotografering som en del at dopfotograferingen. Denna korta fotograferingen sker oftast i en miljö nära till kyrka eller festlokal. Andra typer av bilder som jag ofta fotografer är gruppbilder, minglet, tal och detaljer bilder på dekor och maten. 

 

symbolermmkddf.jpg

Hur går det till? 

 

Om ni bokar familjefotografering. Ta enkelt kontakt med mig i formuläret längst ner på sidan. Ju tidigare du bokar desto bättre speciellt för sommar och höst som är högsäsonger. Vi väljer tillsammans ett plats och tid som passar oss alla. Ca 1 vecka efter fotograferingen får ni en länk med galleri med 50 att väljer era favoriter för eller ta alla bilder. Ca vecka efter det får ni era redigerade bilder som högupplösta filer. 

Om ni bokar dopfotografering,  Ta  kontakt med mig i formuläret längst ner på sidan. Berätta vilka delar av dopet ni vill få dokumenterade. Vi diskuterar detaljer och tidsschema via telefon.  Ca 2 veckor efter fotograferingen får ni en nedladdningsbar länk med alla bra bilder från dagen. Bilderna används i fotografens portfolio. 

symbolermmkddf.jpg

Prislista familjefotografering 

 

I alla paket ingår högupplösta digitala bilder och utskrifter kan efterbeställas. Är du en återkommande kund? Då erbjuder jag 15% rabatt på samtliga paket och digitala filer!

 

Brons

Silver

Guld

1 tim. fotografering på plats

3 högupplösta bilder

 

 

 

3 490:- 

 

1  tim. fotografering på plats

10 högupplösta bilder

                                   

4 490:- 

 

1 tim. fotografering på plats

Resa inom hela Storstockholm

50 högupplösta bilder

 

 

5 990:- 

 

symbolermmkddf.jpg

Prislista dopfotografering 

 

Brons

Silver

Guld

1  tim. fotografering på plats

50 högupplösta bilder

Resa inom hela Storstockholm

                                                   

5 990:- 

 

2 tim. fotografering på plats

100 högupplösta bilder

Resa inom hela Storstockholm

                                       

7490:- 

 

3  tim. fotografering på plats

150 högupplösta bilder

Resa inom hela Storstockholm

 

8 990 :- 

 

AAA1_27f.jpg


Vi blev väldigt nöjda med fotografierna som Tanja tog på vår dotters dop. Fotografierna fick vi snabbt och smidigt via en länk. Tanja kom till dopet väl förberedd och hade i förväg sett ut en vacker plats vi kunde ta porträttbilder på vilket gav oss ett intryck av att hon är professionell.          Ida

symbolermmkddf.jpg
För lediga datum gör förfrågan idag

Tack för ditt meddelande!

Eller skicka mejl till tanja.metelitsa@live.se