top of page
Familjefotograf stockholm
Familjefotograf stockholm
Familjefotografering stockholm

FAMILJEFOTOGRAFERING Stockholm

MED PASSION OCH HJÄRTA

Om du letar efter en familjefotograf som tar lekfulla, äkta och ljusa bilder då är du exakt på rätt ställe!  Mitt namn är Tanja Ferm och jag erbjuder familjefotografering i Stockholm som ni har glädje av i många  år framöver.

Familjefotograf stockholm

Om Tanja 

Att tiden går fort får man höra ofta.  Barndom innebär nya upplevelser och starka minnen. Men tiden förändras vår upplevda perception av tid och vi upplever att tiden går fortare eftersom vi inte får lika många nya intryck jämfört med barn.   

 

Men inte förrän jag fått min son Leo som jag insett vad fort tiden verkligen går. 

Första året förändras barnet lite grann varje dag. Och alla nästkommande år känns som månader. Det som finns kvar av den första tiden är minnen inkapslade i vackra bilder. 

 

Kreativitet kom tidigt till mitt liv då jag började måla som barn. 2013 hade jag min första familjefotografering och haft glädje att få dokumentera många kärleksfulla stunder sedan dess. Idag bor jag tillsammans med min man och son söder om söder och jobbar som bland annat som familjefotograf i Stockholm

DIN FAMILJEFOTOGRAF I STOCKHOLM

LÅT MIG BERÄTTA historien som handlar om er

 

Sagt om Tanja

Jag är så glad över att vi anlitade Tanja för en familjefotografering! Hon var så tillmötesgående och lyssnade på alla våra önskemål samtidigt som hon med sin expertis guidade oss i vad hon tyckte skulle bli bäst. Hon var lugn och väldigt lättsam under fotograferingen och vi älskar våra bilder och är så glada över att vi nu har vackra bilder på oss som familj!

- Lina & Rainer

familjefotografering-stockholm_15.jpg

Är du nyfiken på hur det går till? 
LÅT OSS PRATA DE PRAKTISKA BITARNA KRING FAMILJEFOTOGRAFERING

01.  VI ÄR BARA ETT MEJL IFRÅN VARANDRA!

För att boka familjefotografering skicka förfrågan i formuläret nedan och berätta gärna kort om er, berätta när vill ni fotograferas, hur många ni är samt andra idéer. Jag återkommer oftast inom 1 dygn, men max 2. Kolla gärna i skräpposten då många mejl hamnar där. 

02. ÄR VI  EN  MATCH? LÅT OSS SKAKA HAND

Om det finns lediga tiden för perioden då ni vill fotograferas och ni vill boka mig som fotograf så skriver vi på ett fotoavtal och 900:- betalas som boknings avgift. Resterande summa betalas efter familjefotograferingen. Vi kommer överens om dag, plats och pratar igenom övriga önskemål. 

03. DAGS FÖR FOTOGRAERING

 Vi fotografera antingen ute i naturen, hemma hos er eller i min hemmastudio. Vi leker runt och fotograferar mot olika vackra bakgrunder.  Jag föreslår lite olika lekar och fotograferar stunder emellan.  Känner ni vuxna er obekväma framför kameran? -Inga problem, jag hittar på roliga uppgifter som ni kan göra som familj för maximalt lättsamma och avslappnade bilder. 

04. OH, NU ÄR BILDERNA KLARA. 

Ca 10 dagar efter fotograferingen får ni en länk med ett galleri med 50 bilder att välja era favoriter från eller köpa samtliga. Ca 5 dagar efter det får ni era redigerade bilder som högupplösta filer. Det går också  bra att beställa utskrifter och album direkt i min shop.

Familjefotograf stockholm
Familjefotografering Stockholm
Familjefotograf stockholm

 Kläder till familjefotograferingen 

Vad ska ha för kläder på familjefotograferingen? Vika färger gör sig bra på bild och vilka bör man undvika? 

"Bilderna är helt fantastiska och över våra förväntningar. Tusen tack!"

FAMILJEFOTOGRAFERING utomhus

 

Familjefotografering stockholm

Är du intresserad av 

 

Familjefotografering stockholm
Familjefotografering stockholm

Släktfotografering

 

Paketet GULD går utmärkt att dela på tillsammans med en annan familj. Det blir ca 30 minuter för varje familj och man kan också ta biler med alla tillsammans.  Är ni fler än 2 familjer då rekommendera jag att utöka paketet GULD med 1 timme extra för 2900:- inklusive 50 bilder. 

stockholm Familjefotografering

FAMILJEFOTOGRAFERING hemma hos

Under vinterhalvåret rekommenderar jag att fotograferas hemma hos er.  Det är bekvämmt och nui behöver inte åka någonstans, samtidigt som jag kan fånga er på bild i er naturliga miljö.  Man kan också dela upp fotografering och fotografera hälften inomhus och hälften ute, eller bara några minuter ute på vinter. 

FAMILJEFOTOGRAFERING
under olika årstider

familjefotografering stockholm

01 VÅR

02 SOMMAR

Det är ingen hemlighet att barn fryser väldigt lätt. Men är det varmt väder så kan slutet av april fungera för  familjefotograferingarna.  På våren är det många olika träd  som blommar och det är extra fint att fotograferas i Kungsträdgården. 

 

 

Sommar är den varmaste och ljusaste tiden på året  därför är det bra att fotograferas på kvällen. Jag brukar fotografera vid vatten, ängen och skogen 

03 HÖST

Fantastisk tid för familjefotografering. I september är det fortfarande varmt och de första gula löv dyker upp. Vi har årets mest färgstarka period i oktober. Jag rekommenderar att klä sig efter väder och har kläder lager på lager. 

04 VINTER

November till april rekommenderar jag fotografering hemma hos er eller i studio som man kan komplettera med en kort fotografering utomhus.

PRIS familjefotografering

I alla paket ingår högupplösta digitala bilder. Är du en återkommande kund? Då erbjuder jag 10% rabatt på samtliga paket och digitala filer!

BRONS

SILVER

GULD

1 timmes fotografering 

3 högupplösta bilder

 

 

3 990:-

3490:- på vardagar 

 

1  timmes fotografering 

10 högupplösta bilder

                                   

4 990:-

4 490:- på vardagar 

 

1 timmes fotografering

50 högupplösta bilder

 

6 990:-

5 990:- på vardagar 

 

Familjefotografering Stockholm
Familjefotograf stockholm
familjefotografering stockholm

För fler bilder följ mer på instagram.com/tanja.ferm

FÖR ATT BOKA  gör förfrågan idag!

Tack för ditt meddelande!

Eller skicka mejl till tanja.metelitsa@live.se

bottom of page