top of page
Barnfotografering Vasastan
symbolermmkddf.jpg

FAMILJEFOTOGRAFERING Stockholm

Familjefotografering

Tiden går så fort och kommer aldrig tillbaka. Stunder som vi har med våra nära och kära kan vi dokumentera och återblicka till när vi tittar på bilderna. Jag tycker att det är fantastiskt roligt att vara familjefotograf och jag erbjuder lekfulla familjefotograferingar i Stockholm. Jag älskar att fånga känslorna på bild på ett äkta sätt.

symbolermmkddf.jpg

Hur går processen kring familjefotografering till? 

 

Inför 

För att boka  familjefotografering ta enkelt kontakt med mig via mejl tanja.metelitsa@live.se och berätta när vill ni fotograferas, hur många ni är samt när ni vill fotograferas. Ju tidigare du bokar desto bättre  är det, speciellt på sommar och höst som är högsäsonger. Jag utgår från Bandhagen i Stockholm och det finns många vackra platser här i närheten av mig. 

Under fotografering 

Vi leker runt och fotografera mot olika vackra bakgrunder.  Jag föreslår lite olika lekar och fotograferar stunder emellan. Vi fotograferar ca 60 minuter olika kombinationer; bara barnet, bara föräldrar, syskonbilder, nära och långt bort. Jag guidar och peppar vuxna och barn i poseringarna. Regnar det så bokar vi om till ett annat tillfälle.

Efter 

Ca 10 dagar efter fotograferingen får ni en länk med ett galleri med 50 bilder att välja era favoriter från eller köpa samtliga. Ca 5 dagar efter det får ni era redigerade bilder som högupplösta filer. Det går också  bra att beställa utskrifter och album direkt i min shop.

symbolermmkddf.jpg
9S1A9641_edited_edited.jpg

PRISLISTA  familjefotografering 

 

I alla paket ingår högupplösta digitala bilder och utskrifter kan beställas i efterhand. Är du en återkommande kund? Då erbjuder jag 15% rabatt på samtliga paket och digitala filer!

 

BRONS

SILVER

GULD

1 tim. fotografering på plats

3 högupplösta bilder

 

 

 

3 490:- 

 

1  tim. fotografering på plats

10 högupplösta bilder

                                   

4 490:- 

 

1 tim. fotografering på plats

Resa inom hela Storstockholm

50 högupplösta bilder

 

 

5 990:- 

 

Fotografering hemma hos 

Under vinter halvåret rekommenderar jag att fotografera inomhus förslagsvis hemma hos er.  På det sättet fångar jag er naturligt på bild i er hemmiljö. Man kan också dela upp fotografering och fotografera hälften inomhus och hälften ute, eller bara några minuter ute på vinter. Det finns även möjlighet att hyra studio vid Odenplan för 625:- /timme.

PORTFOLIO hemma hos

 

symbolermmkddf.jpg
Nyföddfotografering

Nyföddfotografering. 

Jag erbjuder nyföddfotografering och då kommer jag hem till er och tar med mig ett stylings kit med lite olika tyger och neutrala bodys. Jag poserar nyfödda väldigt naturlig och vi varierar de olika konstellationerna. Under sommar maj - augusti kan man också fotografera på en filt utomhus i någon skuggig parti eller i solnedgången. Jag har också några vackra filtar att låna ut.

Kläder

Jag som familjefotograf brukar rekommendera ljusa och neutrala färger, till exempel beige, ljusblå, vit, grå, lilla, rosa mintgrön.  Undvik mönster, svart, stora loggor. Matcha gärna färgerna och stilen med varandra. Men det viktigaste är att ha kläder som presenterar er och som ni trivs i.

För lediga datum skicka mejl till tanja.metelitsa@live.se

Olika årstider. 

Fotografering under våren. Barn är ganska frusna av sig men jag brukar rekommendera april som start för sängen för familjefotograferingarna.  På våren är det mycket som blommar och det extra fint att fotografera i kungträdgården, och vid andra blommande träd. 

 

Sommar är den varmaste och ljusaste tiden på året  därför är det bra att fotografera på kvällen, förslagsvis vid vatten, skog, åker. Man kan också fotografera i kläderna och gå in i vatten för extra konstnärliga bilder. 

 

På hösten har vi möjlighet till helt fantastiska ute miljöer. September är fortfarande varm och skön månad. I oktober börjar det bli lite kyligare och man behöver klä er lager på lager. Oktober är den månad då löven är gula, orangea och röda. 

 

På vinter rekommenderar jag fotografering hemma hos er eller i studio som man kan komplettera med superkort fotografering utomhus.

mamma och son familjefotografering

PORTFOLIO utomhus

 

Släktfotografering

Det går bra att boka fotografering tillsammans med andra släktingar och även med flera generationer då rekommenderar jag paketet guld. Det blir lite kortare fotografering per familj med vi får med alla olika konstellationer. Det kan vara bra att skriva upp konstellationerna i förväg.

familjefotografering stockholm
bottom of page