top of page
Gravidfotografering stockholm K

GRAVIDFOTOGRAFERING Stockholm

Grattis till graviditen! 

Gravidfotografering Stockholm. Är du i väntans tider och känner att en stor förändring i ditt liv är på gång? Grattis - att vara gravid är (för det mesta) underbart! Funderar du på att föreviga denna magiska livssituation? Då har du kommit rätt, jag erbjuder gravidfotografering i Stockholm och har lång erfarenhet! En gravid kvinna är otrolig vacker och förtjänar att dokumenteras på bild på ett stilfullt och konstnärligt sätt. Gravidfotografering är en hyllning till moderskap och din story om att bära ditt barn.

HUR GÅR PROCESSEN KRING
 gravidfotografering till?

Efter fotograferingen

När gravidfotograferingen är genomförd får du inom 10 dagar  ett urvalsgalleri med 30 bilder som du kan välja dina favoriter från eller välja samtliga 30. Du får urvalsgalleri direkt i mobilen och kan enkelt dela med dina nära och kära. Det finns även möjlighet att beställa alla möjliga trycksaker direkt i appen som jag bjuder in dig till (webshop via pictime). På det sättet slipper du själv leta tryckerier utan kan beställa direkt i mobilen. Jag erbjuder även  nyföddfotograferingar och förlossningsfotograferingar. Dessutom erhåller du 15% rabatt nästa gång du bokar en fotografering hos mig.

Boka 

Hur går man till väga rent praktiskt när man vill boka en gravidfotografering? Ta kontakt med mig i formuläret längre ner på sidan och skriv när du är beräknad. Eftersom tider går snabbt åt så rekommenderar jag att boka redan i vecka 15, men kommer du på det senare så är det ingen fara, släng iväg ett majl i alla fall. Jag återkommer inom 2 dagar med lediga tider. Jag utgår från Bandhagen i Stockholm. Vi skriver på ett fotoavtal och 900:- betalas som bokningavgift oavsett paket. ( det dras av från paketpris på slutfakturan). Därefter diskuterar vi dina önskemål  och om du har några tankar kring miljö, kläder eller andra idéer. Eftersom jag har varit gravidfotograf i Stockholm kan jag rekommendera många vackra platser för gravidfotograferingen, vid vatten, klippor, skog och stadsmiljö. Fotografering rekommenderar jag i vecka 28-34. Eftersom magen behöver bli stor nog men det kan vara lite tufft att fotograferas på slutett då tröttheten kan slå in.  Oftast fotograferar jag utomhus i naturen eller hemma hos mina kunder. Jag har flera klänningar att låna ut, om du vill ha egna kläder så går det  bra. Vill du fotograferas i studio så finns den möjligheten.  Studio jag använder kostar 625:-/timme och den ligger vid Odenplan.

Under fotograferingen 

Vi ses på det bestämda datumet för gravidfotografering, byter om på ett ställe i närheten och börjar fotografera. Många av mina kunder säger att de inte är bekväma framför kameran. Men lita på att jag  under  fotograferingen kommer göra mitt bästa för att få dig att känna dig bekväm framför kameran. Jag guidar i poseringarna och peppar dig att slappna av. Vid regn, sjukdom eller oväder bokar vi om.

Gravidfotografering K
GRAVIDFOTOGRAFERING
i olika årstider
Gravidfotografering
gravidfotografering stockholm pris
Gravidfotograf Stockholm K
gravidfotograf-stockholm_3.jpg

VÅR

På våren är det så mycket som blommar en stor favorit är körsbärs blom i kungsträdgården. Även många andra träd som äppelträd och vanliga körsbär. Att fotograferas vid vatten är alltid en klassiker närträden inte hunnit vakna upp.

SOMMAR

Skönaste tiden att fotografera på, då det är skönt och varmt. Bästa tiden för fotograferingen är på eftermiddag och kvällen då ljuset är som mildast och det är lite mindre varmt. Man kan fotografera i solnedgång med vatten i bakgrund eller till och med gå in i vatten. I grönska, åker med häst. Låt inte fantasin sätta gränser!

VINTER

Om det är fin krispig snö som har fallit och ligger kvar så är det heeelt magisk bakgrund för gravidfotografering. Jag har både fotograferat på is och det inte finns snö i en frostig åker. Vi fotograferar  med lite längre pauser och möjligheter att värma sig mellan tagningarna.

HÖST

Hösten är en magisk tid då löven är gula, röda och orangea hela oktober. Det är fortfarande varmt men vi tar lite pauser för att värma upp under sessionens gång. Man  kan ha varma leggings under klänningen då de flesta av mina klänningar är hellånga.

Brons

1 timmes fotografering 

3 högupplösta bilder

                    3 990:-

 

vardagar- 3490:-  

 

Silver

Guld

1 timmes fotografering

10 högupplösta bilder

                                        4 990:-

 

vardagar - 4 490:-

1  timmes fotografering 

30 högupplösta bilder

                                  6 490:- 

 

vardagar - 5 990:- 

I alla mina paket ingår högupplösta, digitala filer. Är du en återkommande kund? Då erbjuder jag 15 % rabatt på samtliga paket och digitala filer! Vill du fotograferas på vardagar? Då är det 500:- rabatt på samtliga paket. 

GRAVIDFOTOGRAFERING PRIS 

Tillval

1. Extra bild 299:-/st

2. Mjölkbadsfotografering med färska blommor - 990:-

3. Fotografering i studio vid Odenplan 625:-

4. Blomkrans från Melody Flowers från 400:-

Lediga tider 

November.   1 platser

December    2 platser

Januari         4 platser

Februari       4 platser

Galleri
Gravidfotografering

Fotograferas själv, med partner eller med barn sedan innan. 

Gravidfotograf Stockholm. Under en gravidfotografering ligger fokus på den gravida kvinna men det går även bra att ha med sig partner och tidigare barn. Om ni fotograferas  med partner tänk på val av kläder. Jag brukar rekommendera ljusare, lugnare färger. Undvik mönster, svart, stora loggor och samma sak gäller även barn. Tänkt också på att matcha färgmässigt och stilmässigt med resten av familjen. Om du har med barn så blir det mer lek och bus under fotograferingen. Läs mer om mina familjefotograferingar här.

SAGT  OM  Tanja 

gravidfotografering stockholm

Är inte särskilt bekväm att stå framför kameran, men Tanja fick mig att känna mig trygg och inte lika fånig som jag brukar känna mig. Fantastiskt duktig på att hitta miljöer, vinklar och platser som jag själv aldrig skulle tänka på kunde bli fina på foto, men som blev fantastiska när jag såg slutresultatet. Kan inte bli mer nöjd, 5/5                                                                                                   Johanna

 

Gravidklänningar till fotografering 
ATT LÅNA 

FÖR LEDIGA DATUM
GÖR FÖRFRÅGA
idag!

Tack för ditt meddelande!

R1-04795-0030gg (1).jpg

Om Tanja 

Gravidfotograf Stockholm. Jag älskar att fotografera gravida! Jag har fotograferat gravida i över 7 år i skrivande stund.  Jag har själv en son på 2,5 år i skrivande stund. När jag tänker tillbaka på min graviditet så känns det långt bort och tiden efter med min son har gått så fort. Jag mådde hyfsat bra men hade många av de klassiska gravidsymptom. Jag hade min gravidfotografering under vinter och var väldigt trött, men så otroligt  tacksam att de bilderna finns kvar! Stunden då man är gravid är såååå kort och det måste bara dokumenteras.

Gravidfotografering
Mjölkbadsfotografering

Mjölkbad fotografering

 

En alldeles fantastisk alternativ till klassik gravidfotografering är fotografering i mjölkbad. Vi fotografera hemma hos mig i Bandhagen. Det ingår färska blommor som passar tema och säsong, lån av handduk och hårtork. Det går även att använda färgbomber för annorlunda färg.

Fotografen reserverar sig rätten att skjuta upp till senare tillfälle samma dag utomhusfotografering vid kraftigt oväder; spöregn, storm, yrväder eller ersätta med fotografering inomhus.  Bilderna får ej redigeras efter leverans av uppdragsgivaren eller utomstående part.  Fotografen reserverar sig rätten att använda bilderna i marknadsföringssyfte på hemsidan, portfolio och album. Genom att boka fotografen godkänner du samtliga villkor om inget annat anges. 

 

 

 

 

 

Vid publicering på socila medier ska referens "foto: Tanja Ferm" användas. Bilderna får använads i privat syfte för utskrifter. Fotografen levererar bilder med liknande stil som presenterars på fotografens hemsida. Bilderna justeras i färg och komposition. Lättare retusch som borttagning av finnar ingår. Mer avancerad retusch som manipulation av kroppsformer, borttagning av objekt, hår etc ingår ej. Fotografen ansvarar ej för frisyrer, smink och att kläder sitter som de ska. 

 

 

 

 

VILLKOR

 

Vad ska ett förlossningsbrev innehålla?

När värkarna har dragit igång kan det vara svårt att kommunicera ut hur man vill ha det. Därför är det superskönt att skriva ner vad man har för föreställningar kring en förlossning och hur man vill ha det. Föder du med en partner? då kan du ge förlossningsbrevet till honom.

 

Hur tänker du kring smärtlindring?

Hur tänker du kring amning?

Några tankar kring ställningar att

Något särskilt som personal ska veta?

Om partner eller vårdpersonal ska klippa navelsträngen?

Gravidfotografering stockholm tips

NYHET FÖR ALLA NYBOKNINGAR I MARS INGÅR ÄVEN HIGH LIGHT FILM!

bottom of page