9S1A8973aagg (1da)_1.jpg
symbolermmkddf.jpg

Gravidfotografering Stockholm

Är du i väntans tider och funderar på att föreviga detta ögonblick? Då har du kommit rätt! En gravid kvinna är otrolig vacker och förtjänar att dokumenteras på bild på ett stilfullt, konstnärligt sätt! 

 

Hur går man till rent praktiskt när man vill boka en gravidfotografering?  Ta kontakt med mig i formuläret längst ner på sidan och skriv när du är beräknad och om du har några tankar kring miljö, kläder eller andra idéer. Tillsammans väljer vi ett vackert plats beroende på säsong. Eftersom tider går snabbt åt så rekommenderar jag att boka redan i vecka 15. Fotografering rekommenderar jag dock i vecka 28-34.

Oftast fotograferar jag utomhus i naturen eller hemma hos mina kunder. Till exempel på vinter fotograferar vi med lite längre pauser och möjligheten att värma sig mellan tagningarna. 

Jag fotograferar gärna även bilder med partner och tidigare barn på slutet. Under själva fotograferingen gör jag mitt bästa för att få dig att känna dig bekväm framför kameran.

Möjlighet att hyra en studio finns  för 500:-/timme.  Vill du ha andra klänningar? Jag samarbetar med klänninguthyrning thewowcloset 

 

När gravidfotograferingen är genomförd får du ett urvalsgalleri med 30 bilder som du kan välja dina favoriter från eller ta alla 30 st. I alla mina paket ingår det digitala filer men jag erbjuder givetvis utskrifter och album utöver det.  Är du intresserad av förlossningsfotografering? Klicka här för mer info. Jag erbjuder även  nyföddfotograferingar. Dessutom erhåller du 15% rabatt nästa gång du bokar en fotografering hos mig. 

symbolermmkddf.jpg
Dessa gravidklänningar har jag att låna ut
symbolermmkddf.jpg

Prislista

Är du en återkommande kund? Då erbjuder jag 15 % rabatt på samtliga paket och digitala filer!

 

 

 

 

Brons

Silver

Guld

1 timmes fotografering 

3 högupplösta bilder

                              3490:- 

 

1 timmes fotografering

10 högupplösta bilder

                                        4 490:- 

 

1  timmes fotografering 

30 högupplösta bilder

                                  5 990:- 

 

Tillval

1. Extra bild 299:-/st

2. Mjölkbadsfotografering med färska blommor - 990:-

3. Utskrift på papper med museumkvalité 30X40 cm - 799:- 

4. Blomkrans från Melody Flowers från 400:-

Lediga tider 

Juli                fullbokat

Augusti        fullbokat

September    1 plats

Oktober        1 plats

November    2 platser

 

symbolermmkddf.jpg
symbolermmkddf.jpg

Sagt om Tanja 

gravidfotografering stockholm

Är inte särskilt bekväm att stå framför kameran, men Tanja fick mig att känna mig trygg och inte lika fånig som jag brukar känna mig. Fantastiskt duktig på att hitta miljöer, vinklar och platser som jag själv aldrig skulle tänka på kunde bli fina på foto, men som blev fantastiska när jag såg slutresultatet. Kan inte bli mer nöjd, 5/5           

                           Johanna

 

Villkor 

 

Fotografen reserverar sig rätten att skjuta upp till senare tillfälle samma dag utomhusfotografering vid kraftigt oväder; spöregn, storm, yrväder eller ersätta med fotografering inomhus.  Bilderna får ej redigeras efter leverans av uppdragsgivaren eller utomstående part.  Fotografen reserverar sig rätten att använda bilderna i marknadsföringssyfte som exempel hemsidan, portfolio och album. Genom att boka fotografen godkänner du samtliga villkor om inget annat anges. 

 

 

 

 

 

 

Vid publicering på socila medier ska referens "foto: Tanja Ferm" användas. Bilderna får använads i privat syfte för utskrifter. Fotografen levererar bilder med liknande stil som presenterars på fotografens hemsida. Bilderna justeras i färg och komposition. Lättare retusch som borttagning av finnar ingår. Mer avancerad retusch som manipulation av kroppsformer, borttagning av objekt, hår etc ingår ej. Fotografen ansvarar ej för frisyrer, smink och att kläder sitter som de ska. 

 

 

 

 

 

För lediga datum gör förfrågan idag

Tack för ditt meddelande!

symbolermmkddf.jpg

Nyhet! För alla nybokningar i januari ingår det även 20 sekunders high light film