top of page
Gravidfotografering stockholm

GRAVIDFOTOGRAFERING Stockholm

 Är du i väntans tider och känner att en stor förändring i ditt liv är på gång? Grattis - att vara gravid är (för det mesta) underbart! Funderar du på att föreviga denna magiska livssituation? Då har du kommit rätt, jag erbjuder gravidfotografering i Stockholm och har lång erfarenhet! En gravid kvinna är otrolig vacker och förtjänar att dokumenteras på bild på ett stilfullt och konstnärligt sätt. Gravidfotografering är en hyllning till moderskap och din story om att bära ditt barn.

Gravidfotografering

Om Tanja 

Gravidfotograf Stockholm. Jag älskar att fotografera gravida! Jag har fotograferat gravida i över 7 år i skrivande stund.  Jag har själv en son på 2,5 år i skrivande stund. När jag tänker tillbaka på min graviditet så känns det långt bort och tiden efter med min son har gått så fort. Jag mådde hyfsat bra men hade många av de klassiska gravidsymptom. Jag hade min gravidfotografering under vinter och var väldigt trött, men så otroligt  tacksam att de bilderna finns kvar! Stunden då man är gravid är såååå kort och det måste bara dokumenteras.

DIN GRAVIDFOTOGRAF I STOCKHOLM
 

ÄR DU NYFIKEN PÅ HUR det går till?
LÅT OSS PRATA OM DE PRAKTISKA BITARNA KRING GRAVIDFOTOGRAFERING

01.  VI ÄR BARA ETT MEJL IFRÅN VARANDRA!

För att boka gravidfotografering skicka förfrågan i formuläret nedan och berätta gärna kort om er, berätta när vill ni fotograferas, hur många ni är samt andra idéer. Eftersom tider går snabbt åt så rekommenderar jag att boka redan i vecka 15, men kommer du på det senare kontakta mig ändå. Jag återkommer oftast inom 1 dygn, men max 2. Kolla gärna i skräpposten då många mejl hamnar där. 

02. ÄR VI  EN  MATCH? LÅT OSS SKAKA HAND

Om det finns lediga tiden för perioden då ni vill fotograferas och ni vill boka mig som fotograf så skriver vi på ett fotoavtal och 900:- betalas som bokningsavgift. Resterande summa betalas efter gravidfotograferingen. Vi kommer överens om dag, plats och pratar igenom övriga önskemål och Vilka klänningar som du vill låna. 

03.  DAGS FÖR FOTOGRAERING

Vi fotografera antingen ute i naturen, hemma hos er eller i min hemmastudio. Jag tar med mig klänningar till fotografering och en tält för lätt kunna byta om.Många av mina kunder säger att de inte är bekväma framför kameran. Men lita på att jag  under  fotograferingen kommer göra mitt bästa för att få dig att känna dig bekväm framför kameran. Jag guidar i poseringarna och peppar dig att slappna av. 

04.  OH, NU ÄR BILDERNA KLARA

Ca 10 dagar efter fotograferingen får ni en länk med ett galleri med 50 bilder att välja era favoriter från eller köpa samtliga. Ca 5 dagar efter det får ni era redigerade bilder som högupplösta filer. Det går också  bra att beställa utskrifter och album direkt i min shop.

Gravidfotografering K
gravidfotograf stockholm
gravidfotograf stockholm

Lite skryt  

MIN BILD "I'VE BEEN WAITING FOR YOU FOR 10 YEARS" HAR FÅTT HEDERSOMNÄMNING I SM I FOTOGRAFI 2023

GRAVIDFOTOGRAFERING
i olika årstider

Gravidfotografering
gravidfotografering stockholm pris
Gravidfotograf Stockholm K
Gravidfotografering

VÅR

På våren är det så mycket som blommar en stor favorit är körsbärs blom i kungsträdgården. Även många andra träd som äppelträd och vanliga körsbär. Att fotograferas vid vatten är alltid en klassiker närträden inte hunnit vakna upp.

SOMMAR

Skönaste tiden att fotografera på, då det är skönt och varmt. Bästa tiden för fotograferingen är på eftermiddag och kvällen då ljuset är som mildast och det är lite mindre varmt. Man kan fotografera i solnedgång med vatten i bakgrund eller till och med gå in i vatten. I grönska, åker med häst. Låt inte fantasin sätta gränser!

VINTER

Om det är fin krispig snö som har fallit och ligger kvar så är det heeelt magisk bakgrund för gravidfotografering. Jag har både fotograferat på is och det inte finns snö i en frostig åker. Vi fotograferar  med lite längre pauser och möjligheter att värma sig mellan tagningarna.

HÖST

Hösten är en magisk tid då löven är gula, röda och orangea hela oktober. Det är fortfarande varmt men vi tar lite pauser för att värma upp under sessionens gång. Man  kan ha varma leggings under klänningen då de flesta av mina klänningar är hellånga.

SAGT  OM  Tanja 
 

Är inte särskilt bekväm att stå framför kameran, men Tanja fick mig att känna mig trygg och inte lika fånig som jag brukar känna mig. Fantastiskt duktig på att hitta miljöer, vinklar och platser som jag själv aldrig skulle tänka på kunde bli fina på foto, men som blev fantastiska när jag såg slutresultatet. Kan inte bli mer nöjd, 5/5                                                                                                   Johanna

 

gravidfotografering stockholm

PORTFOLIO
Gravidfotograf Stockholm

gravidfotografering-stockholm_8.jpg

Fotograferas själv, med partner eller med barn sedan tidigare

 Under en gravidfotografering ligger fokus på den gravida kvinnan men det går även bra att ha med sig partner och tidigare barn. Om ni fotograferas  med partner tänk på val av kläder. Jag brukar rekommendera ljusare, lugnare färger. Undvik mönster, svart, stora loggor och samma sak gäller även barn. Tänkt också på att matcha färgmässigt och stilmässigt med resten av familjen. Om du har med barn så blir det mer lek och bus under fotograferingen.

Gravidklänningar till fotografering 
ATT LÅNA 

Mjölkbadsfotografering

Mjölkbad fotografering

 

En alldeles fantastisk alternativ till klassik gravidfotografering är fotografering i mjölkbad. Vi fotografera hemma hos mig i Bandhagen. Det ingår färska blommor som passar tema och säsong, lån av handduk och hårtork. Det går även att använda färgbomber för annorlunda färg.

VANLIGA FRÅGOR TILL GRAVIDFOTOGRAFEN

 

VAD GÖR VI OM DET REGNAR?

Om vi planerar ett utomhus fotografering och det blir regn eller sjukdom bokar vi om till ett senare tillfälle. Om bebisen kommer tidigare så kan man använda bokningsavgiften och fotografera nyfödd istället. 

I VILKEN VECKA SKA MAN FOTOGRAFERAS I?

Jag rekommenderar att man fotograferas i vecka 28-32 då mage är tillräckligt sto men tröttheten inte har slagit in än.  

 

HUR MÅNGA KLÄNNINGAR HINNER VI MED PÅ EN TIMME?

Jag brukar ta med 2-3 klänningar till fotograferingen

NÄR SKA MAN BOKA GRAVIDFOTOGRAFERING? 

Då lediga datum går åt fort rekommenderar jag att boka redan i vecka 15 men senare går också bra.

 

 

 

gravidfotografering-stockholm_34_edited.
9S1A4094.jpg
gravidfotografering-stockholm_24_edited.

GRAVIDFOTOGRAFERING PRIS 

I alla mina paket ingår högupplösta, digitala filer. Är du en återkommande kund? Då erbjuder jag 15 % rabatt på samtliga paket och digitala filer! Vill du fotograferas på vardagar? Då är det 500:- rabatt på samtliga paket. 

Brons

Silver

Guld

1 timmes fotografering 

3 högupplösta bilder

  3 990:-

 

vardagar- 3490:-  

 

1 timmes fotografering

10 högupplösta bilder

    4 990:-

 

vardagar - 4 490:-

1  timmes fotografering 

30 högupplösta bilder

  6 490:- 

 

vardagar - 5 990:- 

gravidfotograf stockholm

TILLVAL

1. Extra bild 299:-/st

2. Mjölkbadsfotografering med färska blommor - 990:-

3. Fotografering i studio vid Odenplan 625:-

4. Blomkrans från Melody Flowers från 400:-

LEDIGA TIDER

Februari           2 platser

Mars                 4 platser

April                 3 platser

Maj                   2 platser

gravidfotografering stockholm
gravidfotografering stockholm
gravidfotografering stockholm
FÖR LEDIGA DATUM
GÖR FÖRFRÅGA
idag!

Tack för ditt meddelande!

bottom of page