Gravidfotografering Stockholm

Är du i väntans tider och funderar på att föreviga ögonblicket? Då har du kommit rätt! En gravid kvinna är otrolig vacker och förtjänar att dokumenteras på bild. En gravidfotografering behöver inte heller vara med endast mamman utan det går lika bra att ta med sig partner och barnen. Hur går man till rent praktiskt när man vill boka en gravidfotografering?  Jo, vid intresse skicka iväg ett mejl med era tankar.

 

Oftast fotograferar jag utomhus i naturen eller hemma hos mina kunder men har möjlighet att hyra en studio för 500:- / timme. Jag har också 4 klänningar att låna ut. 1 Röd, 2 ljusblå, mintgrön och beige. Vill du ha andra klänningar? Jag samrabetar med både klänning uthyrning, florist och mua & hårstylist. I mina paket ingår digital filer men jag erbjuder givetvis utskrifter och album.

Prislista

 

Är du en återkommande kund? Då erbjuder jag 20 % Rabatt på samtliga paket och digitala filer!

 

 

 

 

Brons

1 tim. fotografering på plats

3 högupplösta bilder

                                       2190:- 

 

Guld

1  tim. fotografering på plats

50 högupplösta bilder

                                          3990:- 

 

Silver

1 tim. fotografering på plats

10 högupplösta bilder

                                          2990:- 

 

Högupplösta bilder

1-3 st - 500:- / St. 

4 - 6 st - 400:- /st 

7-10 st - 300:- / st. 

 

 

 

 

 

 

 Villkor 

 

Vid publicering  på internet ska referens ”Foto: Tanja Metelitsa” användas. Fotografen reserverar sig rätten att använda bilderna i marknadsföringssyfte som exempel hemsidan, portfolio och album.  Bilderna får användas i privat syfte för utskrifter. Fotografen levererar bilder med liknade stil som fotografen presenterar på sin hemsida.

 

 

 

 

 

 

Fotografen reserverar sig rätten att skjuta upp till senare tillfälle samma dag utomhusfotografering vid kraftigt oväder; spöregn, storm, yrväder eller ersätta med fotografering inomhus.  Bilderna får ej redigeras efter leverans av uppdragsgivaren eller utomstående part.  Genom att boka fotografen godkänner du samtliga villkor om inget annat anges. 

 

 

 

 

 

 

För lediga datum gör förfrågan idag

                                                                                                 

Tanja Ferm Metelitsa

Bröllopsfograf Stockholm

Tanja.metelitsa@live.se

+46704361952

 

 

© 2008-2019 by Tanja Metelitsa  Photography & Illustration