top of page
Bröllopsfotograf Falun

BRÖLLOPSFOTOGRAF i Falun och Dalarna

Stort grattis till er förlovning! Om ni funderar på att arrangera ert bröllop i Falun eller någon annanstans i Dalarna och vill ha en dokumentation i form av fotografier, då har ni kommit till rätt ställe! Jag älskar att skapa konstnärliga, ljuva, ljusa och romantiska bilder som förmedlar mycket känsla. Många av mina tidigare brudpar har initialt känt sig obekväma framför kameran, men har sedan blivit fantastiska på bilderna! Jag gör mitt yttersta för att få er att känna er avslappnade och bekväma inför min kamera. Här på sidan kan ni läsa om mig - Tanja Ferm. Min process och mina tjänster. Jag har varit bröllopsfotograf i 10 år. 

Bröllopsfotograf Falun
Bröllopsfotograf Falun
Bröllopsfotograf Falun
Bröllopsfotograf Öland

Om Tanja 

 

För närvarande är jag 33 år gammal och bor tillsammans med min man och vår 3-åriga son Leo. Jag har personligen erfarenhet av att ha haft mitt eget bröllop  år 2019. 

Min fotograferingsstil är präglad av ljus och romantik. Jag föredrar naturliga poseringar och strävar efter att fånga det vackra i varje ögonblick. Mitt mål är att era bilder ska kännas klassiska och tidlösa, så att ni kan bläddra i ert bröllopsalbum många år senare och fortfarande känna den glädje som ni upplevde den dagen. Jag lägger stor vikt vid kvalitet i mitt arbete och lägger verkligen ner mycket känsla i varje bild. Jag tror att detta syns i resultatet.

Att dokumentera bröllop är en passion för mig, och jag strävar alltid efter att leverera bilder som ni kommer att älska och värdera under lång tid framöver. Er stora dag är något jag tar på stort allvar, och jag vill vara där för att fånga alla de speciella ögonblicken och detaljerna. Låt mig föreviga era minnen och skapa bilder som berättar er unika kärlekshistoria.

Bröllopsfotograf Falun

Hur går processen kring bröllopfotografering till ?

 

01 FÖRSTA MÖTE 

Jag erbjuder alltid ett kostnadsfri första möte för att ni ska kunna känna att er trygga i mina händer och säkra på att jag är fotograf för er innan ni bokar.

Vänligen använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mejl till tanja.metelitsa.com för att dela era planer med mig. Jag kommer återkomma inom 1-2 dagar. Därfefter bokar vi vårt första möte och kartlägger era behov. 

02 BOKA 

Bestämmer ni er för att boka mig då skriver vi på ett fotoavtal och  25% av det totala paketpriset betals in. Återstående belopp betalas efter bröllopet. Eftersom tillgängligheten för 2024 fylls snabbt rekommenderar jag att ni inte dröjer med er förfrågan.

03 PLANNERINGSMÖTE 

Vi kommer att hålla ett möte via Zoom eller IRL där vi kommer att diskutera era önskemål och skapa ett tidsschema. Jag kommer även att erbjuda extra tips för att hitta de bästa fotograferingsplatserna och för att hjälpa till med planeringen.

Bröllopsfotograf dalarna

04 BRÖLLOPSDAGEN 

 

Vi träffas för fotografering vid den förbestämda tiden, med längden på fotograferingen beroende på det valda paketet. Jag gör mitt yttersta för att skapa en avslappnad stämning så att ni känner er bekväma framför kameran.

05 EFTER 

Ungefär 5-7 dagar efter bröllopet kommer jag att skicka er en smakprov av några av de tagna bilderna. Inom 8 veckor kommer alla bilder att vara tillgängliga via en länk (kan vara snabbare under högsäsong). Ni har även möjlighet att beställa utskrifter av bilderna från min webbshop, som ni hittar i samma länk.

PRIS BRÖLLOPSFOTOGRAF  Falun

I alla mina bröllopspaket ingår planeringsmöte via zoom. I alla paket ingår högupplösta, redigerade digitala bilder levererade via bildgalleri. Gifter ni er på en vardag (sön-fre)? Då har jag 10% rabatt! Samma sak gäller alla bröllop under lågsäsong okt-apr dock ej under storhelger. Det går att ta lägga till timmar, prutning undanbedes. 

Brons

5 timmar

250 bilder

Reseersättning och logi

21 990:-

Silver

8 timmar

400  bilder

1 Fine Art utskrift A3 

Reseersättning och logi

                                     

 27 990:-

Guld

12 tim.

600 bilder

Tackkort 15x15 cm till hela sällskapet 

1 Fine Art utskrift i storlek A3 

Reseersättning och logi

33 990:-

 

Fotograf Öland

Elopement i Falun

 För det behöver ni varandra, en vigselförrätare och 2 vittnen ( jag kan vara en av dem!) i kommer att planera vigseln och porträttfotograferingen så att den inträffar nära solnedgången för att dra nytta av det bästa ljuset.   Elopment paket kan boka på en vardag eller under låg säsong september - maj. Upp till 3 timmars fotografering ligger på 12 990:- inklusive ca 150 bilder.

FÖR LEDIGA DATUM GÖR FÖRFRÅGAN idag!

Tack för ditt meddelande!

Vanliga frågor om bröllopsfotografering

När bör man reservera en bröllopsfotograf?

Det rekommenderas att boka en bröllopsfotograf så snart ni har fastställt ert bröllopsdatum och säkrat en plats för ceremonin. Senare bokningar är möjliga, men det finns en risk att fotografen redan är upptagen.

Vad ingår i de olika paketen du erbjuder?

Alla mina paket inkluderar alltid ett visst antal högkvalitativa bilder (50 stycken per timme). De större paketen inkluderar även en förhandsfotografering och tackkort.

Hur och när levereras våra bröllopsbilder?

Era redigerade, högupplösta bröllopsbilder levereras via ett webbgalleri. Under sommarhalvåret kan leveranstiden vara upp till 8 veckor, medan det under vintern kan vara upp till 4 veckor.

Kan du assistera med planeringen av vår bröllopsfotografering? Kommer du med förslag på platser och bästa tidpunkter för att få de mest fantastiska bilderna?

Jag är mer än villig att hjälpa till med planeringen. Under vårt personliga möte eller via videosamtal går vi igenom era önskemål, schemat för dagen och utmärkta fotoplatsalternativ. Dessutom är jag på plats tidigare på bröllopsdagen för att utforska de bästa fotomöjligheterna.

Använder du både film och digital fotografi?

Jag använder både analoga och digitala metoder för att uppnå det bästa möjliga resultatet i min fotografering.

Tips 5  vackra kyrkor i Dalarna

 

Borgs kyrka 

Kullestads Kyrka

Skärkinds Kyrka

Vånga kyrka

Krokeks Kyrka

Tips 5 restauranger att gå på efter Elopement 

The Lamp Restaurang - 

Brasseriet Tullhuset

Kvarterkrogen Asken

St George the Grill

Black Lion

bottom of page