4ghf.jpg
symbolermmkddf.jpg

Bröllopsfotograf Gotland 

Mitt namn är Tanja och jag är bröllopsfotograf som reser gärna till Gotland (har min bas i Stockholm). Mitt egna bröllop var i Visby på Gotland och jag älskar verkligen öjn! Gotland bjuder på fantastiska landskap från ruinerna i Visby till Högklint, kalbrottet vid blå Lagunen, Fårö, Furillen, Ljugarn och många fler ställen.  Magiska landskap helt enkelt. 

 

Jag älskar att ta konstnärliga, ljuva, ljusa och romantiska bilder med mycket känsla i. Jag strävar alltid efter kvalité i mina verk. Jag älskar genuina poseringar och bilder som är avslappnade och fångar ögonblick. Jag strävar efter att få era bilder att kännas tidslösa.Tänk att få bläddra ert bröllopsalbum om många år och känna glädje över den här dagen. 

Jag har klassisk stil, konstnärligt seende och öga för vacker estetik, vilket gör att många kan uppskatta era framtida bilder några generationer framöver. Jag lägger ner känsla i mitt arbete vilket jag också tror syns! Titta gärna på min prislista med information om bröllopsfotografering och referenser. 

symbolermmkddf.jpg
För lediga datum gör förfrågan idag

Tack för ditt meddelande!