top of page
Bröllopsfotograf-gotland.jpg

BRÖLLOPSFOTOGRAF Gotland 

Grattis till förlovning! Planerar du bröllop i Visby eller någon annanstans  på Gotland eller Fårö och vill få det dokumenterat på bild? Då har du kommit rätt! Kanske bor du på Gotland, har anknytning eller bara älskar denna magiska Öjn.  Jag förstår att det är svårt att planera bröllop om du inte befinner dig på Gotland därför erbjuder jag kostnadsfri zoom möte för att se om vi matchar varandra och ge er tips för planering av ett Gotlands bröllop. Gotland är den största turistmål i Sverige och i sin tur även största mål för Destination wedding i Sverige. Gotland är helt enkelt så nära man kan kan komma utomlandskänsla i Sverige. Dels beror det gamla historia och dels den otroliga natur. Gotland bjuder på fantastiska landskap som gör sig otroligt fint på bild från ruinerna i Visby till Högklint, kalbrottet vid Blå Lagunen och raukfälten på Fårö, fabriken Furillen och vackra Ljugarn. Jag känner till Gotland väl och kan föreslå många vackra fotoplatser oavsett var er bröllopslokal ligger. Jag älskar att ta konstnärliga, ljuva, ljusa och romantiska bilder med mycket känsla i. Många av mina brudpar säger att de känner sig obekväma att vara med på bild men sedan blir helt fantastiska på bild! Jag göt mitt yttersta för att få er att slappna av framför min kamera. 

gravidfotograf-stockholmhh_edited.jpg
AAA_35_edited.jpg

Om Tanja 

 

Jag är i skrivande stund 32 år gammal och bor tillsammans med min man och min 2 åriga son Leo. Mitt egna bröllop var i Gotland 2019 ch jag älskar verkligen öjn! Jag och min man gifte oss i Suderbys Herrgård och Tofta Kyrka och vi tog bilder på stranden vid Högklint och botaniska trädgården.  Min stil är ljus och romantisk. Jag gillar naturliga poseringar och det vackra.  Jag strävar efter att få era bilder att kännas klassiska och tidslösa. Tänk er att få bläddra i ert bröllopsalbum om många år och känna glädje över den här dagen! Jag strävar alltid efter kvalité i mina verk.. Jag lägger verkligen ner känsla i mitt arbete vilket jag också tror syns!

Hur går processen kring bröllopfotografering till ?

Boka

Ta kontakt med mig formuläret nedanför eller mejl tanja.metelitsa.com och berätta om era planer. Jag återkommer inom 1-2 dagar. 

vid bokning betalas 25 % av paketets  totala pris och resten efter bröllopet. Just nu bokas 2023 för fullt så vänta inte med din förfrågan. 

 

Möte

Vi har möte via zom och pratar igenom era önskemål, sätter upp tidsschema jag ge extra tips för bästa fotopaltser och  planering  

 

Bröllopsdag

Vi ses om fotografera på den bestämda tiden, och längden beroende på paket. Jag gör mitt bästa för att få er att slappana av på bild. 

 

Efter

Jag skicka en smakprov ca 5-7 dagr efetr och inom 8 veckor kommer samtliga bilder ( snabbare under högsäsong) via länk. Ni kan också beställa utskrifter i min webshop i  samma länk.

fotograf-stockholm_16.jpg

FOTOGRAF Gotland paket

I alla mina bröllopspaket ingår planeringsmöte via zoom. I alla paket ingår högupplösta, redigerade digitala bilder levererade via bildgalleri. Gifter ni er på en vardag (sön-fre)? Då har jag 10% rabatt!  Det går att ta lägga till timmar, prutning undanbedes. 

HÖGKLINT

5 timmar

250 bilder

Reseersättning och logi

23 990:-

LJUGARN

8 timmar

400  bilder

Tackkort 15x15 cm 

1 Fine Art utskrift A3 

Reseersättning och logi

                                     

 

29 990:-

DIGERHUVUD

12 timmar

600 bilder

Tackkort 15x15 cm till hela sällskapet 

1 Fine Art utskrift i storlek A3 

Reseersättning och logi 

 

 

35 990:-

 

Fotograf gotland visby

Elopement på Gotland?

Goland ät otroligt passande ställe att elopa på i Sverige. För det behöver ni varandra, en vigselförrrätare och 2 vittnen ( jag kan vara en av dem!) Vi schemalägger vigsel och porträtten lite närmare solnedgång för bästa ljuset och kan åka runt ön för att få med episka landskap.  Elopment paket kan boka på en vardag eller under låg säsong septmber - maj. Upp till 3 timmars fotografering ligger på 12 990:- inklusive ca 150 bilder.

FÖR LEDIGA DATUM GÖR FÖRFRÅGAN idag!

Tack för ditt meddelande!

Tips 5  vackra kyrkor på Gotland.

 

Domkyrka Visby

Fårö kyrka

Norrlnada kyrka

Tofta kyrka

Stånga kyrka

Tips 5 restauranger att gå på efter Elopement 

Värdshuset Lindgården

Lilla Bjers

Krakas krog

grå gåsen

smakrike

bottom of page