top of page
Bröllopsfotograf Linköping
Bröllopsfotograf Linköping
Bröllopsfotograf Linköping

BRÖLLOPSFOTOGRAF i Linköping

Grattis till förlovning! Planerar du bröllop i Linköping och behöver en bröllopsfotograf? Då har du kommit rätt! Visst är det mycket att tänka på när man planerar ett bröllop? Dagen går ju så fort och det enda som finns kvar är ringar och bilder. 

 

Linköping är ett fantastiskt ställe att gifta sig på här finns det lokaler för varje smak, pampigare och enklare. Det finns slott som Ekenäs slott och många lador.  Stad och på landet. Jag älskar att ta konstnärliga, ljuva, ljusa och romantiska bilder med mycket känsla i. Många av mina brudpar säger att de känner sig obekväma att vara med på bild men sedan blir helt fantastiska på bild! Jag göt mitt yttersta för att få er att slappna av framför min kamera. 

Bröllopsfotograf Linköping
Bröllopsfotograf Linköping
Bröllopsfotograf Linköping
Bröllopsfotografer Linköping

Om Tanja

 

 

En tår rann ner på Signes kind när Anders såg henne för första gången i brudklänningen. De båda grät och gav varandra en kram. Det var dagen då Anders efter 10 år tillsammans skulle äntligen blir hennes man. Deras bröllop var fylld av tårar, glädje, vackra tal och kärlek. Nej, det är inte början av en  roman utan det är mitt jobb. Hem åkte jag med magisk känsla att få äran att observera kärleken och massa vackra bilder på minneskortet. 

 

Kreativitet kom till mitt liv tidigt. Att måla har varit det stora intresse i mitt liv sedan barnsben. 2002 kom foto till mitt liv när min pappa gav mig sin gamla filmkamera. Landskap och blommor blev mina första motiv. 2009  fick jag mitt första fotouppdrag och jobbade som mingelfotograf i några år. ( yes, jag är vass på att fota i mörker!) För att 2013 få en snilleblixt att jag borde testa fotografera ett bröllop och jag har gjort det sen dess. Nu 10 år och 150 fotade bröllop, ett eget bröllop och 1 son senare känner jag en stor glädje att få fota det vackra och de känslorna på varje bröllop. 

 

Tanja Ferm - Bröllopsfotograf i Linköping som reser varsomhelst för att fånga kärlekshistorier

BRÖLLOPSFOTOGRAF LINKÖPING

Bröllopsfotograf LInköping

Hur går processen kring bröllopfotografering till ?

Boka

Ta kontakt med mig formuläret nedanför eller mejl tanja.metelitsa.com och berätta om era planer. Jag återkommer inom 1-2 dagar. 

vid bokning betalas 25 % av paketets  totala pris och resten efter bröllopet. Just nu bokas 2023 för fullt så vänta inte med din förfrågan. 

 

Möte

Vi har möte via zom och pratar igenom era önskemål, sätter upp tidsschema jag ge extra tips för bästa fotopaltser och  planering  

 

Bröllopsdag

Vi ses om fotografera på den bestämda tiden, och längden beroende på paket. Jag gör mitt bästa för att få er att slappana av på bild. 

 

Efter

Jag skicka en smakprov ca 5-7 dagr efetr och inom 8 veckor kommer samtliga bilder ( snabbare under högsäsong) via länk. Ni kan också beställa utskrifter i min webshop i  samma länk.

Pris 
BRÖLLOPSFOTOGRAF LINKÖPING 

I alla mina bröllopspaket ingår planeringsmöte via zoom. I alla paket ingår högupplösta, redigerade digitala bilder levererade via bildgalleri. Gifter ni er på en vardag (sön-fre)? Det går att ta lägga till timmar, prutning undanbedes. 

01

02

03

5 timmar

till exPorträtt, vigsel,  brudskål, förberedelser

250 bilder

Reseersättning och logi

21 990:-

8 timmar

Förberedelser, porträtt, vigsel, middag, tårta

400  bilder

Tackkort (15x15 cm) till hela sällskapet

1 Fine Art utskrift A3 

Reseersättning och logi

                                     

 26 990:-

12 tim. Förberedelser, porträtt, vigsel

middag, tårta, första dans, fest

600 bilder

Provfotografering  inkl. 30 bilder 

Tackkort 15x15 cm till hela sällskapet 

1 Fine Art utskrift i storlek A3 

Reseersättning och logi 

 

33 990:-

 

Bröllopsfotograf LInköping

Elopement?

Är ni sugna på elopemnt?  För det behöver ni varandra, en vigselförrätare och 2 vittnen ( jag kan vara en av dem!) Vi schemalägger vigsel och porträtten lite närmare solnedgång för bästa ljuset och kan åka runt ön för att få med episka landskap.  Elopement paket kan boka på en vardag eller under låg säsong septmber - maj. Upp till 3 timmars fotografering ligger på 12 990:- inklusive ca 150 bilder.

FÖR LEDIGA DATUM GÖR FÖRFRÅGAN idag!

Tack för ditt meddelande!

Tips 5  vackra kyrkor och vigselplatser  i Linköping

 

Alvastra kyrkruin

Domkyrka

St Lars Kyrka

Landeryds kyrka

Sankta Maria

Tips 5 grymma bröllopslokaler i Linköping

 

Linköpings festvång 

Bjärka Säby

Rimforsa strand

Villa fridhem

Husby Sätteri

bottom of page