top of page
Bröllopsfotograf Linköping

BRÖLLOPSFOTOGRAF i Jönköping & Linköping

Grattis till förlovning! Planerar du bröllop i Jönsköping eller Linköping och behöver en bröllopsfotograg? Då har du kommit rätt! Visst är det mycket att tänka på när man planerar ett bröllop? Dagen går ju så fort och det enda som finns kvar är ringar och bilder. 

 

Linköping är ett fantastiskt ställe att gifta sig på här finns det lokaler för varje smak, pampigare och enklare. Det finns slott som Ekenäs slott och många lador.  City och på landet. Jag älskar att ta konstnärliga, ljuva, ljusa och romantiska bilder med mycket känsla i. Många av mina brudpar säger att de känner sig obekväma att vara med på bild men sedan blir helt fantastiska på bild! Jag göt mitt yttersta för att få er att slappna av framför min kamera. 

Bröllopsfotograf Linköping
Bröllopsfotograf Linköping
Bröllopsfotograf Linköping
Bröllopsfotograf Linköping

Om Tanja 

 

Jag är i skrivande stund 32 år gammal och bor tillsammans med min man och min 2 åriga son Leo. Mitt egna bröllop var i Gotland 2019 ch jag älskar verkligen öjn! Jag och min man gifte oss i Suderbys Herrgård och Tofta Kyrka och vi tog bilder på stranden vid Högklint och botaniska trädgården.  Min stil är ljus och romantisk. Jag gillar naturliga poseringar och det vackra.  Jag strävar efter att få era bilder att kännas klassiska och tidslösa. Tänk er att få bläddra i ert bröllopsalbum om många år och känna glädje över den här dagen! Jag strävar alltid efter kvalité i mina verk.. Jag lägger verkligen ner känsla i mitt arbete vilket jag också tror syns!

BröllopsfotografJönköping

Hur går processen kring bröllopfotografering till ?

Boka

Ta kontakt med mig formuläret nedanför eller mejl tanja.metelitsa.com och berätta om era planer. Jag återkommer inom 1-2 dagar. 

vid bokning betalas 25 % av paketets  totala pris och resten efter bröllopet. Just nu bokas 2023 för fullt så vänta inte med din förfrågan. 

 

Möte

Vi har möte via zom och pratar igenom era önskemål, sätter upp tidsschema jag ge extra tips för bästa fotopaltser och  planering  

 

Bröllopsdag

Vi ses om fotografera på den bestämda tiden, och längden beroende på paket. Jag gör mitt bästa för att få er att slappana av på bild. 

 

Efter

Jag skicka en smakprov ca 5-7 dagr efetr och inom 8 veckor kommer samtliga bilder ( snabbare under högsäsong) via länk. Ni kan också beställa utskrifter i min webshop i  samma länk.

Pris 

FOTOGRAF LINKÖPING & JÖNKÖPING

I alla mina bröllopspaket ingår planeringsmöte via zoom. I alla paket ingår högupplösta, redigerade digitala bilder levererade via bildgalleri. Gifter ni er på en vardag (sön-fre)? Det går att ta lägga till timmar, prutning undanbedes. 

01

02

03

5 timmar

till exPorträtt, vigsel,  brudskål, förberedelser

250 bilder

Reseersättning och logi

19 990:-

8 timmar

Förberedelser, porträtt, vigsel, middag, tårta

400  bilder

Tackkort (15x15 cm) till hela sällskapet

1 Fine Art utskrift A3 

Reseersättning och logi

                                     

 24 990:-

12 tim. Förberedelser, porträtt, vigsel

middag, tårta, första dans, fest

600 bilder

Provfotografering  inkl. 30 bilder 

Tackkort 15x15 cm till hela sällskapet 

1 Fine Art utskrift i storlek A3 

Reseersättning och logi 

 

31 990:-

 

Bröllop-carlshälls-gård_32.jpg

Elopement?

Är ni signa på elopemnt?  För det behöver ni varandra, en vigselförrätare och 2 vittnen ( jag kan vara en av dem!) Vi schemalägger vigsel och porträtten lite närmare solnedgång för bästa ljuset och kan åka runt ön för att få med episka landskap.  Elopement paket kan boka på en vardag eller under låg säsong septmber - maj. Upp till 3 timmars fotografering ligger på 12 990:- inklusive ca 150 bilder.

FÖR LEDIGA DATUM GÖR FÖRFRÅGAN idag!

Tack för ditt meddelande!

Tips 5  vackra kyrkor och vigselplatser  i Linköping

 

Alvastra kyrkruin

Fårö kyrka

Norrlnada kyrka

Tofta kyrka

Stånga kyrka

Tips 5 restauranger att gå på efter Elopement 

Värdshuset Lindgården

Lilla Bjers

Krakas krog

grå gåsen

smakrike

bottom of page