top of page
Bröllopsfotograf-öland.jpg

BRÖLLOPSFOTOGRAF Öland & Kalmar

Stort grattis till er förlovning! Om ni funderar på att arrangera ert bröllop på Öland, Kalmar eller någon annanstans och vill ha en dokumentation i form av fotografier, då har ni kommit till rätt ställe! Jag förstår att det kan vara utmanande att planera ett bröllop på distans, särskilt om ni inte befinner er på Öland. Därför erbjuder jag er ett kostnadsfritt Zoom-möte för att se om vi är en bra match och för att ge er tips om planeringen av ert bröllop på Öland.

Öland är en av Sveriges främsta turistdestinationer och en populär plats för bröllop i Sverige. Det beror delvis på den rika historien och delvis på den fantastiska naturen. Oavsett var er bröllopslokal ligger, kommer Öland att erbjuda underbara landskap som blir fantastiska motiv på era bilder. Från ruinerna i Borgholm till stränderna och raukarna, finns det otaliga vackra platser att välja mellan.

Jag älskar att skapa konstnärliga, ljuva, ljusa och romantiska bilder som förmedlar mycket känsla. Många av mina tidigare brudpar har initialt känt sig obekväma framför kameran, men har sedan blivit fantastiska på bilderna! Jag gör mitt yttersta för att få er att känna er avslappnade och bekväma inför min kamera

Bröllopsfotograf Öland
Bröllopsfotograf Öland
Fotograf Öland
Bröllopsfotograf Öland

Om Tanja 

 

För närvarande är jag 32 år gammal och bor tillsammans med min man och vår 2-åriga son Leo. Jag har personligen erfarenhet av att ha haft mitt eget bröllop  år 2019. 

Min fotograferingsstil är präglad av ljus och romantik. Jag föredrar naturliga poseringar och strävar efter att fånga det vackra i varje ögonblick. Mitt mål är att era bilder ska kännas klassiska och tidlösa, så att ni kan bläddra i ert bröllopsalbum många år senare och fortfarande känna den glädje som ni upplevde den dagen. Jag lägger stor vikt vid kvalitet i mitt arbete och lägger verkligen ner mycket känsla i varje bild. Jag tror att detta syns i resultatet.

Att dokumentera bröllop är en passion för mig, och jag strävar alltid efter att leverera bilder som ni kommer att älska och värdera under lång tid framöver. Er stora dag är något jag tar på stort allvar, och jag vill vara där för att fånga alla de speciella ögonblicken och detaljerna. Låt mig föreviga era minnen och skapa bilder som berättar er unika kärlekshistoria.

Bröllopsfotograf Öland

Hur går processen kring bröllopfotografering till ?

Boka

Vänligen använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mejl till tanja.metelitsa.com för att dela era planer med mig. Jag kommer återkomma inom 1-2 dagar. Vid bekräftelse av bokning krävs en förskottsbetalning på 25% av det totala paketpriset. Återstående belopp betalas efter bröllopet. Eftersom bokningarna för 2023 fylls snabbt rekommenderar jag att du inte dröjer med din förfrågan.

 

Möte

Vi kommer att hålla ett möte via Zoom där vi kommer att diskutera era önskemål och skapa ett tidsschema. Jag kommer även att erbjuda extra tips för att hitta de bästa fotograferingsplatserna och för att hjälpa till med planeringen.

 

Bröllopsdag

Vi träffas för fotografering vid den förbestämda tiden, med längden på fotograferingen beroende på det valda paketet. Jag gör mitt yttersta för att skapa en avslappnad stämning så att ni känner er bekväma framför kameran.

 

Efter

Ungefär 5-7 dagar efter bröllopet kommer jag att skicka er en provsmakning av några av de tagna bilderna. Inom 8 veckor kommer alla bilder att vara tillgängliga via en länk (kan vara snabbare under högsäsong). Ni har även möjlighet att beställa utskrifter av bilderna från min webbshop, som ni hittar i samma länk.

PRIS FOTOGRAF Öland & Kalmar

I alla mina bröllopspaket ingår planeringsmöte via zoom. I alla paket ingår högupplösta, redigerade digitala bilder levererade via bildgalleri. Gifter ni er på en vardag (sön-fre)? Då har jag 10% rabatt! Samma sak gäller alla bröllop under lågsäsong okt-apr dock ej under storhelger. Det går att ta lägga till timmar, prutning undanbedes. 

BYRUM

BORGHOLM

FÄRJESTADEN

5 timmar

till exPorträtt, vigsel,  brudskål, förberedelser

250 bilder

Reseersättning och logi

21 990:-

8 timmar

Förberedelser, porträtt, vigsel, middag, tårta

400  bilder

Tackkort (15x15 cm) till hela sällskapet

1 Fine Art utskrift A3 

Reseersättning och logi

                                     

 27 990:-

12 tim. Förberedelser, porträtt, vigsel

middag, tårta, första dans, fest

600 bilder

Provfotografering  inkl. 30 bilder 

Tackkort 15x15 cm till hela sällskapet 

1 Fine Art utskrift i storlek A3 

Reseersättning och logi 

 

33 990:-

 

Fotograf Öland

Elopement på Öland?

ÖLand ät otroligt passande ställe att elopa på i Sverige. För det behöver ni varandra, en vigselförrrätare och 2 vittnen ( jag kan vara en av dem!) i kommer att planera vigseln och porträttfotograferingen så att den inträffar nära solnedgången för att dra nytta av det bästa ljuset. Dessutom kan vi ta en tur runt ön för att fånga de magnifika landskapen.  Elopment paket kan boka på en vardag eller under låg säsong september - maj. Upp till 3 timmars fotografering ligger på 12 990:- inklusive ca 150 bilder.

FÖR LEDIGA DATUM GÖR FÖRFRÅGAN idag!

Tack för ditt meddelande!

Tips 5  vackra kyrkor på Öland

 

Källa Gamla Kyrka

Gärdlösa Kyrka

Kastlösa Kyrka

Källa Kyrka

Löts Kyrka

Tips 5 restauranger att gå på efter Elopement 

 Jonas Smaker, trädgårdsgatn 26

Lammet och Grisen

Elise

Hotel Borgholmn

Halltorps Gästgiveri

bottom of page