top of page
Bröllopsfotograf Örebro

BRÖLLOPSFOTOGRAF i Örebro

Grattis till förlovning! Planerar du bröllop i Örebro och letar efter en bröllopsfotograf? Då har du kommit rätt!    jag kostnadsfri zoom möte för att . Jag älskar att ta konstnärliga, ljuva, ljusa och romantiska bilder med mycket känsla i. Många av mina brudpar säger att de känner sig obekväma att vara med på bild men sedan blir helt fantastiska på bild! Jag göt mitt yttersta för att få er att slappna av framför min kamera. 

Bröllopsfotograf Örebro
Bröllopsfotograf Örebro
Bröllopsfotograf Örebro

Om Tanja 

 

Jag är i skrivande stund 32 år gammal och bor tillsammans med min man och min 2 åriga son Leo. Mitt egna bröllop var  2019.   Min stil är ljus och romantisk. Jag gillar naturliga poseringar och det vackra.  Jag strävar efter att få era bilder att kännas klassiska och tidslösa. Tänk er att få bläddra i ert bröllopsalbum om många år och känna glädje över den här dagen! Jag strävar alltid efter kvalité i mina verk. Jag lägger verkligen ner känsla i mitt arbete vilket jag också tror syns!

Örebro Bröllopsfotograf

Hur går processen kring bröllopfotografering till ?

Boka

Ta kontakt med mig formuläret nedanför eller mejl tanja.metelitsa.com och berätta om era planer. Jag återkommer inom 1-2 dagar. 

vid bokning betalas 25 % av paketets  totala pris och resten efter bröllopet. Just nu bokas 2023 för fullt så vänta inte med din förfrågan. 

 

Möte

Vi har möte via zom och pratar igenom era önskemål, sätter upp tidsschema jag ge extra tips för bästa fotopaltser och  planering  

 

Bröllopsdag

Vi ses om fotografera på den bestämda tiden, och längden beroende på paket. Jag gör mitt bästa för att få er att slappana av på bild. 

 

Efter

Jag skicka en smakprov ca 5-7 dagr efetr och inom 8 veckor kommer samtliga bilder ( snabbare under högsäsong) via länk. Ni kan också beställa utskrifter i min webshop i  samma länk.

fotograf-stockholm_16.jpg

FOTOGRAF Örebro paket

I alla mina bröllopspaket ingår planeringsmöte via zoom. I alla paket ingår högupplösta, redigerade digitala bilder levererade via bildgalleri. Gifter ni er på en vardag (sön-fre)? Då har jag 10% rabatt!  Det går att ta lägga till timmar, prutning undanbedes. 

01

02

03

5 timmar

till exPorträtt, vigsel,  brudskål, förberedelser

250 bilder

Reseersättning och logi

21 990:-

8 timmar

Förberedelser, porträtt, vigsel, middag, tårta

400  bilder

Tackkort (15x15 cm) till hela sällskapet

1 Fine Art utskrift A3 

Reseersättning och logi

                                     

 26 990:-

12 tim. Förberedelser, porträtt, vigsel

middag, tårta, första dans, fest

600 bilder

Provfotografering  inkl. 30 bilder 

Tackkort 15x15 cm till hela sällskapet 

1 Fine Art utskrift i storlek A3 

Reseersättning och logi 

 

33 990:-

 

Bröllopsfotograf Örebro pris

Elopement i Örebro?

Örebro ät otroligt passande ställe att elopa på i Sverige. För det behöver ni varandra, en vigselförrrätare och 2 vittnen ( jag kan vara en av dem!) Vi schemalägger vigsel och porträtten lite närmare solnedgång för bästa ljuset och kan åka runt ön för att få med episka landskap.  Elopment paket kan boka på en vardag eller under låg säsong septmber - maj. Upp till 3 timmars fotografering ligger på 12 990:- inklusive ca 150 bilder.

FÖR LEDIGA DATUM GÖR FÖRFRÅGAN idag!

Tack för ditt meddelande!

Tips 5  vackra kyrkor i Örebro

 

Hackvads Kyrka

Edsberg Kyrka

Ekers Kyrka

Olaus Petri Kyrka

Täby Kyrka

Tips 5 grymma bröllopslokaler i Örebro

 

Aspa Herrgård

Myrö Slott

Kåsätter Gård

Sikfors Herrgård

Lindbacka bruk

bottom of page