top of page

10 Lyxigaste Bröllopslokaler i StockholmHej Mitt namn är Tanja och jag är Bröllopsfotograf. Efter att ha jobbat med bröllop i 10 år har jag besökt väldigt, väldigt många bröllopslokaler Stockholm. Byggdegårdar, hotel, stadshuset, slott, herrgårdar, lokaler vid kyrkan, villor. Här har jag gjort en lista med 10 fantastiska bröllopslokaler för oförglömlig bröllop i Stockholm med omnejd. Kolla igenom min guide och kontakta mig på tanja.metelitsa@live.se om ni har frågor :) Många av de exklusiva lokaler är bokade långt i förväg så planerar du bröllop tveka inte att slänga iväg ett mejl till dem. Sommarlördagar är absolut populärast men varför inte tänka utanför boxen och boka bröllop på en vardag till exempel i juli då många är lediga. Eller varför inte under låg säsongen; höst, vår och vinter kan vara riktigt magiska. Är du ute efter en bröllopsfotograf kolla gärna in min portfolio här1. Bro Hof slott

Vackert slott i Barock stil med exklusiva matplatser. Bro Hof slott har en golf bana i världs klass med många kända stamgäster som Kronprinsessa Victoria. Menyerna utgår från den Nordiska köket med inspiration från hela världen.


Bro Hof Slott Bröllop

2 . Södertuna Slott

I hjärtat av Sörmland ligger sagolika Södertuna slott. Det finns 64 dubbelrumm på slottet och Kyrka i närheten om ni vill gifta er kyrkligt. Annars är det fantastiskt fint att vigas i slottsträdgård. Finns även relax avdelning.bröllopslokaler stockholm
B

3.Rånäs Slott

Norr om Stockholm ligger detta vackra slott. Matsal med vacker dekor och tuff trappa. Majestätiska upplevelse att vara där. Här finns det grönska, lugnet och nära till vatten.Grym. florist
Bröllop på Rånäs Slott4. Noors slott

Liten och gullig slott fin i Knivsta norr om Stockholm. Här finns fint vigselplats i parken och relax avdelning. Många rum för gästerna.
5. National museum

Är du sugen på ett city bröllop med fines? Då är National museum ett fantastiskt alternativ. Vigsel kan äga rum i Skulpturgården och middag i den vackra matsalen.Bröllopslokaler stockholm
Bröllopslokaler stockholm


6. Gimo Herrgård

Lite norr om Uppsala ligger fantastiska Gimo Herrgård! Det är Sveriges första Herrgård i Gustavisansk stil. Det är generöst med plats för mingel och fest. Det finns många rum att hyra till gästerna.

Bröllopslokaler stockholm
Bröllopslokaler stockholm
7. Grand Hotel Saltsjöbaden

Matsalen i guld och utsikt över Stockholms skärgård precis utanför. Det är mycket vatten runt omkring och toppen miljöer för fotografering. Lyxig meny med råvaror efter säsong.

8. Rosendals trädgård

Super unikt ställe att gifta sig på och ha bröllop är Rosendals trädgårds växt hus! Funkar både på vinter och sommar halvåret och på sommar är det superfin blommande trädgård där det finns närproducerade blommor att använda sig av i brudbukett och dekor.
9. Rosersberg slott

Norr om Stockholm i Rosersberg ligger denna stiliga slottet. Här finns det supersött kapell för kyrklig vigsel och fantastisk trädgård. Sottet är vitt och bredvid den ligger Slottshotell med möjlighet för gästerna att övernatta.
10. Näsby slott

Slottet i Täby ligger nära vackra Näsbyviken och har otroligt vackra hotellrum. Näsby slott är majästätisk och ljuvlig litet slott med anor från 20talet.
Andra lokaler i Stockholm:

Villa Lovik

Nynäs Havsbad

Winterviken

Ulfsunda Slott

Van der Nootsa palatset

Tvålpalatset

Munchenbryggeriet

Heselby Slott

Kristina Hovs Malmgård

Tullgarn

Ersta Terass

Sigtuna Stadshotell

Swedenborgssalen

Grillska huset

Vsamuseet

Gripsholm slott

Engholm Slott

Södertuna

Rocjelstadslott

City konditorier

Häringe slott

Taxinge slott

Rånäs slott

Gimo Herrgård

Grand hotel

Krägga herrgård

Högberga gård

rosendals trädgård

Sjöfarts huset

Hallwylska

Historiaska museet

Dalarö Skans

Bobergs matsal

Östergård

Lundqvist och Lindqvist

Grand hotell Saltsjöbadet

Junibacke

Hasselbacke

Norra Latin

Erik erikssonsalen

Färgfabriken

Nalen

Nyckelviks hReegård

Berns

Fjärillshuset

Stallmästargården

meeting room

Kastellholmen

Rosersberg slottshotell

Cedergrenska tornet

Villa asker

Åkershofs slott

Skansen

Carlhällsgård

Fågelbrohuset

Dalarö Skans

Nynäsgården

östergård

Görnvalls slott

wenngranslott

rosenhill

lövsta bruk

bottom of page