top of page

12 Lyxigaste Bröllopslokaler i StockholmHej Mitt namn är Tanja och jag är Bröllopsfotograf. Efter att ha jobbat med bröllop i 10 år har jag besökt väldigt, väldigt många bröllopslokaler Stockholm. Byggdegårdar, hotel, stadshuset, slott, herrgårdar, lokaler vid kyrkan, villor. När du planerar ditt bröllop i Stockholm är valet av bröllopslokal en av de viktigaste beslut att ta. Det finns många vackra och unika bröllopslokaler i Stockholm som kan skapa en minnesvärd upplevelse för dig och dina gäster. När du väljer en bröllopslokal är det viktigt att överväga antalet gäster du planerar att bjuda in, dina önskemål om stil och tema, och din budget. Det kan också vara bra att boka en visning av lokalen innan du fattar ett beslut. Tänk också på om lokalen erbjuder catering eller om du behöver anlita en cateringfirma själv. Du vill också se till att det finns tillräckligt med parkering och att lokalen är tillgänglig med kollektivtrafik.Många av de exklusiva lokaler är bokade långt i förväg så planerar du bröllop tveka inte att slänga iväg ett mejl till dem. Sommarlördagar är absolut populärast men varför inte tänka utanför boxen och boka bröllop på en vardag till exempel i juli då många är lediga. Eller varför inte under låg säsongen; höst, vår och vinter kan vara riktigt magiska. Genom att göra en lista över dina krav och undersöka olika alternativ kan du hitta den perfekta lokalen som passar din stil, tema och budget.


Är du ute efter en bröllopsfotograf kolla gärna in min portfolio härBoka din drömbröllopslokal via Venuu.se


Ett fantastiskt ställe att hitta sin drömlokal på är Venuu.se Där finns hundratals Lokaler för bröllop och fest. Vennu.se är en bokningstjänst som underlättar sökningen och du kan bland annat skriva in antal gäster, filtrera efter vilka bekvämligheter och önskemål ni har på lokalen, till exempel projektor, dansgolv, övernattning Likaså vilken typ av lokal ni är ute efter till exempel att den ligger nära till vatten, det är slott, herrgård, industriell lokal och så vidare.Här har jag gjort en lista med 12 fantastiska bröllopslokaler för oförglömlig bröllop i Stockholm med omnejd.


Vackert slott endast 20 minuter bort från Centrala Stockholm. Slottsträdgård passar perfekt om ni vill gifta er Borgerligt med en vigselförretare. Det finns många fantastiska miljöer runt om; Naturreservat Judarskogen. Slotte har grön matfolosofi och grönt kök.Bro Hof Slott Bröllop

I hjärtat av Sörmland ligger sagolika Södertuna slott. Det finns 64 dubbelrumm på slottet och Kyrka i närheten om ni vill gifta er kyrkligt. Annars är det fantastiskt fint att vigas i slottsträdgård. Finns även relax avdelning. Charmiga Hertigs Karls sal rymmer upp till 120 personer.bröllopslokaler stockholm

Norr om Stockholm ligger detta vackra slott. Matsal med vacker dekor och tuff trappa. Majestätiska upplevelse att vara där. Här finns det grönska, lugnet och det är nära till vatten.Grym. florist
Bröllop på Rånäs SlottNoors Slott är en av de mest eftertraktade bröllopsdestinationerna i Sverige och det är inte svårt att förstå varför. Slottet, som ligger vackert beläget i en sagolik miljö omgiven av grönska och vatten, erbjuder en unik upplevelse för par som vill fira sin stora dag i en oförglömlig atmosfär.

Slottet har flera olika festlokaler som passar perfekt för bröllopsfester av olika storlekar, från små och intimna till stora och festliga. Oavsett vilken typ av fest ni planerar, kan Noors Slott erbjuda er en perfekt lösning för att göra er dag extra speciell.
Är du sugen på ett city bröllop med fines? Då är National museum ett fantastiskt alternativ. Vigsel kan äga rum i Skulpturgården och middag i den vackra matsalen. Eftersom National museum ligger mitt i stan kan man övernatta och på ett vackert hotell centralt till Exempel Grand Hotell eller Hotel Diplomat.Bröllopslokaler stockholm
Bröllopslokaler stockholm


Lite norr om Uppsala ligger fantastiska Gimo Herrgård! Det är Sveriges första Herrgård i Gustavisansk stil. Det är generöst med plats för mingel och fest. Det finns många rum att hyra till gästerna.

Bröllopslokal stockholm
Bröllopslokal stockholm


Matsalen i guld och utsikt över Stockholms skärgård precis utanför. Det är mycket vatten runt omkring och toppen miljöer för fotografering. Lyxig meny med råvaror efter säsong.Härligt slott som ligger mycket centralt, vid Alvik tubbelbanestation. Rikssalen är ett stort matsal med fönster som släpper in mycket ljus. På slottet finns 0ckså 54 unikt inredda rum för era gäster.
Norr om Stockholm i Rosersberg ligger denna stiliga slottet. Här finns det supersött kapell för kyrklig vigsel och fantastisk trädgård. Sottet är vitt och bredvid den ligger Slottshotell med möjlighet för gästerna att övernatta.


Bröllops lokal stockholm
Bröllop Rosersberg slott


Slottet i Täby ligger nära vackra Näsbyviken och har otroligt vackra hotellrum. Näsby slott är majästätisk och ljuvlig litet slott med anor från 20talet.
Vackert slott i Barock stil med exklusiva matplatser. Bro Hof Slott har en golf bana i världs klass med många kända stamgäster som Kronprinsessa Victoria. Menyerna utgår från den Nordiska köket med inspiration från hela världen. Spegelsalen rymmer upp till 96 sittande gäster. Även terassen går att abonnera för mingel. Brölloppaket från 1725:-/pp


I hjärtat av Södermalm ligger denna fantastiska bröllopslokalen. Van der Nootska har anor från 1600-talet. En av salarna är Biblioteket - mycket lyxig sal i turkos och guld. Det finns flera hotel i närheten.

Andra lokaler i Stockholm


Slott


Häringe slott

Taxinge slott

Gripsholm slott

Engholm Slott

Rockelstad slott

Svartsjö slott

Lejondals slott

Görnvalls slott

Öster malma Slott

Rånäs Slott

Södertuna Slott

Bro Hof slott

Bogesund SlottHerrgårdar & Gårdar


Krägga herrgård

Högberga gård

rosendals trädgård

Gimo Herrgård

Carlhällsgård

Vår Gård

Villa asker

Thoresta Herrgård

Fiholm

Skärholmens gård


Hotell

Sigtuna Stadshotell

Fågelbrohuset

Grand Hotel

Grand Hotel SaltsjöbadenLador

Brenneriet Norrtälje

Rosenhill

Ekeby LogeLokaler

Happy Tamvik

Winterviken

Tvålpalatset

Munchenbryggeriet

Grillska huset

Vasamuseet

Erik Erikssonsalen

Hallwylska

Historiska museet

Färgfabriken

Berns

Kolskjulet

Skansen

Fjärillshuset

lövsta bruk

Kungliga Borgen

Comentarios


bottom of page