top of page

Bröllop på Nyckelvikens Herrgård, Milea & Sebastian

Bröllop på Nyckelviken.


Milea och Sebastian hade ett otroligt vackert och detaljerikt bröllop. Ett bröllopslokal som är jätte mysigt för bröllop och har fantastiska omgivningar runt om är Nyckelvikens Herrgård. Det är 4:e gången jag fotograferade där. Vi började fotografering i huvudbyggnaden i ett fransk inspirerad sal. Jag fotograferade alla detljer som ringar, skor, blommor, sloja. Däefetr fotograferade jag förberedelserna på Brudgumm och bruden. Vi hade en fantastiskt fotografering med alla tärna och marshallk. Därefter hade vi fotografering i trädgården med first look, skogen och vid klipporna och fortsatte till den borgliga vigsel i vid gula klockstapel. Brud och brudgumm läste vckra löften för varandra och det var inte en anda öge torrt. Därefter vad det dags för härlig mingel och lekar och god middag.Blommor :Melody Flowers

Klänning: Bröllopsbruket

Video: Maria HallOm Nyckelvikesn Herrgård

Nyckelvikens Herrgård är en av Stockholms skärgårds mest fascinerande platser. Beläget i Nacka, bara 15 minuter från Stockholm city , är det en vacker herrgård med en spännande historia och är otriligt mysig.


Herrgården byggdes på 1700-talet, har genomgått flera renoveringar under årens lopp och är nu en härlig bröllopslokal . Här finns även kafe på sommaren. Trots moderniseringen har herrgården behållit sin historiska charm och karaktär, vilket gör det till en perfekt plats för ditt bröllop. Här kan du njuta av fantastisk utsikt över skärgården, omges av grönskande parker och trädgårdar. Nyckelvikens Herrgård en plats som garanterat kommer att imponera. Det finns 4 Hgård precis i närheten av Nyckelviken herrgård.
Video av Maria Hall

Comments


bottom of page