top of page

Bröllop Tyresö Slott, A & F

Bröllop Tyresö Slott. Väderprognosen på morgonen visade åska och regn och jag fick snabbt sätta upp en plan B. Väl på plats insåg jag att det inte stämde och väder bjöd på härliga 29 grader och sol. Jag fotograferade Brudparet Anna & Mattias vid vatten och klippor på Notholmen, slottsträdgård och vid själva Tyresö slott. Anna var gravid vecka 20 och magen precis började synas. Därefter fortsatte vi till den intima ceremoni i. Tyresö Kyrka Jag älskar i ljusa stora kyrkor som denna!

Vi tog mängder av gruppbilder och därefter fortsatte festligheterna på Tyresö Slottskrog Fantastik brudbukett kommer från Blomstermagi


Tyresö slott byggdes redan på 1630 av Gabriel Oxenstierna. Slots interiören är dock från 1900. Under 1700-talet ägdes slottet av den berömda ryska drottningen Katarina den Stora, som lät renovera slottet i barockstil. Slottet är omringad av fantastisk slottsträdgård. Idag är Tyresö slott en viktig del av Sveriges kulturarv och ett populärt turistmål. Slottet är öppet för allmänheten och erbjuder guidade turer och evenemang året runt. Parken är öppen för allmänheten och är en populär plats för picknick och andra utomhusaktiviteter. Tyresö slott är en viktig del av Sveriges kulturarv och en fantastisk plats att besöka och ha bröllop på. Läs mer om Tyresö slott på dess hemsida.


Kolla på flera av mina paket här: Bröllopsfotograf Tanja Ferm

Bröllop Tyresö slott
Bröllop Tyresö slott
Bröllop Tyresö slott

Bröllop Tyresö slott
Bröllop Tyresö slott

Bröllop Tyresö slott
Bröllop Tyresö slott
Bröllop Tyresö slott
Bröllop Tyresö slott


Comentarios


bottom of page