top of page

Bröllop Carlshälls Gård E + A

Jag fick äran att fotografera Emma & Agustins bröllop i juli 2023 på vackra Carlshälls gård. Carlshälls gård ligger på Långholmen så bara en stenkast från stan med har världens lantliga atmosfär. Vi började på Fängelse hotellet med förberedelser och detaljebilderna. Därefter hade vi first look med muren och porträtten i koloniloterna i närheten.

Det va jätte solig och var julidag. Därefter fortsatte vi till Carlhälls Gård och klockan 16.00 hade paret utomhus vigsel med en vigselförätare. Floristen Marie ordnade vackra blomsterdekor till vigsel. Vigsel var i trädgården på Carlshälls gård och mingel fortsatte på ungefär samma ställe. Därefter var det dags för tre rätts middag med många tal och lekar.

Vid 23.00 snåret var det dags för första dansen och Dj party stockholm drog upp stämningen till max! Festen fortsatte i ett par timmar och edan var det dags för avslut


Att gifta sig på Carlshällsgård.

Detta är verkligen ett idyliskt ställe för er som gillar lantlig romantik och vill vara mitt i stan. Här finns det 2 matsalar lilla matsalen i Herrgården rymmer 40-70 gäster och i Västra flygesln finns det plats för 70-120 gäster. Gården är från 1887 och har välbevarade gamla miljöer. SEdan 1989 har Carhäll varit en konferans och bröllopslokal. Maten är fantastik och modern. Här finns det många alternativ. Möjlighet till vigsel i trädgården finns om ni vill gifta er borgerligt. Finns också klippor i närheten som fungerar som vacker fotoplats. Man kan också fotograferas vid stranden på långholmen. Kuvertpris ligger på 1295:- / PP.

Fotograf : Tanja Ferm

Lokal : Carlshälls gård

Florist MJ blommor

Bröllopkoordinator: Right Style wedding

Make Up och Hår: Catrin

Dj: Party stockholm

Klänning Needle and traid

Bröllop Carlshälls gårdBröllop Carlshälls gård
Comments


bottom of page