top of page

Bröllop på Ekensdal och Gustaf Vasa kyrka


Bröllop Ekensdal. Otroligt vackert och mysigt bröllop Ekensdal mellan Susanna & Fredrik. Jag började fotografera i Gustav Wasa kyrka vid Odenplan som är utan tvekan en av Stockholms vackraste! Därefter fortsatte vi i den galna Stockholms biltrafiken till Skeppsholmen och tog några bilder med den mest episka miljöerna och gamla stan som backgrund. Därefter fortsatte vi till Kungsträdgården och tog några fler porträtt i de blommande körbären. Det blev en del photoshop efteråt då Kungsträdgården är helt full med människor en lördag eftermiddag. Sen var det dags för båtturen med från nybro kajen.Båttur i april var uppfriskande.


Susanna är personlig tränare med passion för dans och Fredrik är yrkesmilitär.


Om bröllop på Ekensdal

Ekensdal är ett ställe kan ni förverkliga era drömmar om en oförglömlig bröllopsdag.

Ekensdal erbjuder en unik miljö med natursköna omgivningar och vattendrag känsla av ro och avskildhet. Hos Ekensdal kan ni välja att ha er ceremoni utomhus med en fantastisk utsikt, eller i vår vackra festlokal med plats för upp till 100 gäster.


Personal hjälper er att skräddarsy ert bröllop precis efter era önskemål och behov. Ekensdal erbjuder allt från dekorationer och blommor till mat och dryck, så att ni kan fokusera på att njuta av er dag.


För att göra ert bröllop i Ekensdal ännu mer minnesvärt olika aktiviteter för er och era gäster, såsom båtturer på sjön eller vandring i den vackra naturen runt omkring. Kontakta Ekensdal för att boka en rundtur och lära er mer om bröllopspaket.


Lokal ekensdal

makeup och hår @laurakmuah

Ringar @guldfynd

Bröllop Gustav Vasa kyrka

Bröllop Gustav Vasa kyrka
Bröllop Gustav Vasa kyrka


Bröllop Gustav Vasa kyrka
Bröllop Gustav Vasa kyrka
Bröllop Ekensdal
Bröllop Ekensdal
Bröllop Ekensdal


Ekensdal Bröllop
Ekensdal Bröllop


Ekensdal Bröllop
Ekensdal BröllopEkensdal
Ekensdal

Komentáře


bottom of page