top of page

Bröllop på Häringe Slott sommar 2024
Så kul! Det vankas bröllop på Häringe slott sommar 2024.


Jag kommer att uppdatera detta inlägget längre fram med ett super härlig bröllop. Hål utkick.

Jag besökte slott i slutet av februari. Men tänk er va vackert det kommer vara på sommaren. Med en turkos pool framför slottet.


Leter du efter Bröllopsfotograf? läs mer härBröllop Häringe slott


Om Bröllop på Häringe slott.

Att gifta sig på Häringe slott är som att kliva in i en saga av romantik och historia vävd samman på en förtrollande plats. Beläget utanför Stockholm, Sverige, bär slottet med sig århundraden av aristokratisk charm och prakt.


Slottets interiör är en symfoni av elegans och rikedom, med sina magnifika salonger, vackert utsmyckade tak och antika möbler som för tankarna till en svunnen tid av kunglighet. För ceremonin kan brudparet välja att utbyta sina löften i en av de storslagna salongerna, där gnistrande ljuskronor kastar sitt sken över brudparet och deras sällskap.
Tänk dig att förbereda dig i denna vackra salong på övervången. Denna antika sänghimmel är toppen backgrund för dig och dina tärnor.Efter ceremonin kan gästerna njuta av en festmåltid i slottets bankettsal, där gourmeträtter och förstklassig service väntar dem. Den historiska atmosfären förstärks av de välbevarade detaljerna och den utsökta maten som serveras på vackert upplagda bord.

Vacker backgrund i salongen.


Här är vacker framsida. Det fungera jätte bra att fotograferas framför slottet. Andra vackra fotoplatser är vatten, allen, och orangeriet.


Salongen med baren på över våningen.


Bröllop på Häringe slott

Matsalen i slottet rymmer upp till 70 personer. Det finns också möjlighet att ha middag under bar himmel i orangeriet. Ett annat alternativ är att ha tak över orangeriet. Slottet har också en ny flygeln med möjlighet att ha fler gäster. Samma sak gäller dans golvet.
Varför inte avsluta kvällen med ett dop i poolen!?


Leter du efter Bröllopsfotograf? läs mer här

Comments


bottom of page