top of page

Bröllop Rånäs Slott

Rånäs slott är ett fantastisk ställe att gifta sig på! Jag fotografera ett micro bröllop i slut av februari.

Rånäs ligger utanför Rimbo i Norrtälje.


Johan & Beatrice gifte sig en snöregnig februari dag. Vi började fotografering i den stora bröllopssviten, högst upp i slottet. Ljuset för fotografering som sken genom de stora fönstren var fantastiskt. Jag brukar alltid rekommendera till mina brudpar att välja rum som har ljusa väggar och stora fönster. Vi fortsatte bröllopsfotograferingen i slottet vackra trappa. Därefter var det dags för den borgliga vigsel. Paret hade sina närmaste med och vigsel blev otroligt känslosam.

Därefter fortsatte paret med Bröllopslunch och härlig spa dag på slottet.


Leter du efetr bröllopsfotograf i Norrtälje? Lös mer om mina paket!


Fotoplatser på Rånäs Slott

Det finns även andra fotoplatser på slottet som brygga nere vid vatten och det vackra allé som dock passar bättre för sommar bröllop eller en snöig dag. Det är alltid härlig att ta en klassisk bild med slottet i backgrunden. Det finns också en liten, gullig trädgård på backsidan av slottet.


Bröllop på Rånäs Slott


För bröllop kan Rånäs Slott vara den perfekta platsen för dig. Beläget i en vacker och naturskön miljö, bara en kort bilresa från Stockholm, är Rånäs Slott en historisk byggnad med anor från 1600-talet. Slottet har under åren renoverats och omvandlats till en modern och stilfull bröllopslokal.


Platser för ceremoni.

Det finns flera vackra platser både inomhus och utomhus. Du kan välja att hålla ceremonin i slottets vackra trädgård, på den stora verandan eller i den eleganta salen inomhus. Oavsett vilket alternativ du väljer, kan du vara säker på att din ceremoni blir både romantisk och minnesvärd.


Mat

Efter ceremonin kan du och dina gäster njuta av en utsökt middag och fest i en av slottets vackra festlokaler. Slottets kök erbjuder en bred meny med läckra rätter som passar alla smaker och önskemål.


Hotellrum

Rånäs Slott har också ett stort antal bekväma och elegant inredda hotellrum, vilket gör det möjligt för dig och dina gäster att övernatta på platsen. Detta gör att ni kan njuta av bröllopsfesten utan att behöva tänka på transport eller att behöva åka hem sent på natten.


Rånäs Slott är en idealisk plats för en minnesvärd och romantisk bröllopsdag. Med en unik atmosfär, vackra omgivningar och professionell service kan du och dina gäster njuta av en perfekt bröllopsupplevelse.
rånäs slott
rånäs slott

Fotograf Tanja Ferm

Klänning: Viktoria Chan

Ringar: vanbruun

rånäs slott
rånäs slott


rånäs slott
Den minimalistiska klänningen från Victoria Chan.

Bröllopsfotograf Norrtälje
Bröllopsfotograf Norrtäljerånäs slott  bröllop
rånäs slott brölloprånäs slott  svit rumBröllopsfotograf Norrtälje
Bröllopsfotograf Norrtälje
5 andra lokaler i Norrtälje för ditt dröm bröllop i Norrtälje: :


Marholmen

Furusund värdshus

Rånäs slott

Hammerska lada

Johannesbergs Slott


Comments


bottom of page