top of page

Bröllop Södertuna Slott, Erica & Stefan

En av sommarens vackraste bröllop skedde på Södertuna slott i Gnesta en varm och solig dag! Detaljerikedom var på topp och gästerna så finklädda. Vi började med Erica förberedelse i den vackra sviten som ligger helt i en separat byggnad. Jag fotograferade detaljerna som bröllopsinbjudan, skor, buketter, klänning. Därefter var det dags att fotografera sista fixet på bruden och tärnorna. Brudens pappa följde henne till vigsel platsen. Vigsel var i den vackra trädgården.


Om Södertuna slott

Södertuna slott är en av Sveriges mest unika platser för bröllop, med en historia som sträcker sig över flera århundraden. Slottet grundades redan på 1300-talet och har sedan dess varit en plats för kärlek och firande.

Det magnifika slottet har en unik atmosfär, med en harmonisk mix av klassiskt och modernt som skapar en perfekt inramning för din stora dag. Oavsett om du vill ha ett storslaget bröllop eller en mer intim tillställning så kan Södertuna slott uppfylla dina drömmar.

Slottet är också känt för sin fantastiska mat. Restaurangen erbjuder en meny fylld med lokala råvaror och inspirerande smaker, som garanterat kommer att imponera på dina smaklökar.

Förutom den fantastiska maten och den vackra miljön så är Södertuna slott också en plats med en rik historia. Under åren har slottet fungerat som både residens för kungligheter och som en plats för stora fester och samlingar.

Om du vill ha en bröllopsdag som både är fylld med romantik, god mat och rik historia så är Södertuna slott platsen för dig. Här kan du skapa minnen för livet tillsammans med dina närmaste och kära. Kontakta Södertuna slott för att få pris offert.Fotograf : Tanja Ferm


BRöllop södertuna slott

BRöllop södertuna slott

BRöllop södertuna slott


Comments


bottom of page