top of page

Bröllop på Stallmästaregården

Maja & Christian hade ett fantastiskt bröllop i Stallmästaregården i Stockholm, en varm septemberdag. Vi började fotograferingen på ett av hotellrummen i huvudbyggnaden. Bruden med barnen och närmsta kompisar förberedde sig medan jag passade på att ta detaljebilderna. Detaljebilderna är ett enkelt sätt att få vackra bilder i sitt fotoalbum som fyller hela storyn. Därefter fotade jag bruden tillsamman med hennes kompis och dottern. Vigsel ägde rum precis utanför Stallmästaregården med utsikt över vatten och vacker vigselbåge. Paret hade bokad vigselförrättare från kommunen och en anlitat en sångerska - och vilken stämning det blev! Vigsel avslutades med konfettiregn. Efter vigsel fotade vi i närheten av Stallmästaregården under fina träd. Mingel ägde rum utanför Tingshuset och middag inne i Tingshuset. I otroligt vacker sal med gamla vackra vävda tavlor.


Söker du efter en bröllopsfotograf? klicka här


Om Stallmästaregården


Stallmästaregården är ett fantastiskt plats en stenkast utanför norrtull i Solna. Den ligger i mäktiga Haga parken.

Med 300 årig historia är Stallmästaregården en av de mest anrika platser för bröllop i Stockholm. Em pärla som förenar som förenar gammal världens charm med modern elegans. Det finns många rum som passar som bröllopslokal i Stallmästaregården samt övernattnings möjlighet för era gäster. Stallmästaregården är också känd för sin förstklassiga mat och dryck.


Fotoplatser i närheten av Stallmästaregården.


Det finns vackra träd och brygga precis intill Stallmästaregården om man inte vill gå långt. Vid regn finns det jätte vackra rum att låna i huvudbyggnader. Andra vackra fotoplatser i närheten är Ekotempel - en äldre lusthus i Haga Norra med anor från 1700-talet som också är jätte bra ställe att fotas i regn då det finns ett bra tak.


Bröllop stallmästaregården
Bröllop stallmästaregården


Bröllop Stallmästaregården


Bröllop StallmästaregårdenBröllop stallmästaregården
Bröllop stallmästaregården

Bröllop StallmästaregårdenBröllop stallmästaregården
Bröllop stallmästaregården

Bröllop Stallmästaregården
تعليقات


bottom of page