top of page

Bröllopskoordinator i Stockholm - Wed By Us

Att ha bröllopskoordinator med på sin bröllopsdagBröllopskoordinator Stockholm. Som bröllopsfotograf tycker jag att det är jätte skönt en jobba med en bröllopskoordinator. En person som finns med som stöd och som man kan bolla idéer och kan lösa problem som eventuellt uppkommer under dagen. När det gäller bröllopsfotografering är det bra med flexibilitet då det kan uppstå hinder till exempel regn, förseningar i schema då är det jätte bra att ha en person som är med och hjälper till att snabbt ändra planer. Här kommer bröllopsplaneringstips från bröllopskoordinator Vendela på Wed By Us som har sin bas i Stockholm men tar uppdrag i hela Sverige och utomlands. Här kommer en kort presentation och planerings tips från henne.Bröllopskoordinator  Stockholm
Vendela Wed By Us - Bröllopskoordinator i Stockholm

Berätta om dig själv:

Jag har alltid vetat att jag vill jobba med människor men vägen till just bröllop tog mig några år. Efter en examen från universitetet, över 10 år inom service branschen och en tid som konsult bestämde mig för att starta Wed By Us i samband med mitt egna bröllop 2019. Samtidigt som jag påbörjade min utbildning till internationell bröllopsplanerare via The Wedding Academy UK registrerades Wed By Us som företag och jag fick äran att hjälpa mina första kunder (tack för att ni trodde på mig!) Idag hjälper vi brudpar med planering, koordinering och styling i den utsträckning de önskar. Jag är så tacksam att få jobba med bröllop, underbara brudpar och duktiga leverantörer. Ibland måste jag nypa mig i armen!5 tips Från Vendela


1. Kom igång

Att ta det första steget i planeringen är ofta det svåraste. Vart börjar man ens? Mitt råd är att sätta er ner tillsammans och skriva ner det ni redan nu vet att ni vill ha respektive inte ha inkluderat i ert bröllop. Gå på den första magkänslan. Direkt känner du kanske att du dras till färgen beige och rosa, att mat av hög kvalité är viktigt och att moster Annika måste stå med på gästlistan. Klänning är däremot mindre viktig för dig.


2. Våga be om hjälp

Bröllopsplanering innebär många lösa trådar som ska knytas ihop och bitar som ska falla på plats. Var inte rädda för att ta hjälp och delegera ansvar. Enligt min erfarenhet vill de i er omgivning stötta och bidra. Annars är ett alternativ (och varm rekommendation) att anlita en bröllopskoordinator - vårt jobb är att hjälpa er i stort och smått!


Bröllopskoordinator stockholm pris
Bröllop Vår gård

3. Glöm inte att äta

Planera in tid för en ordentlig frukost och lunch under bröllopsdagen så att ni står er ända till kvällen. Tanka på med energi!

4. Släpp telefonen Bröllopsdagen tenderar att susa förbi så försök att vara extra närvarande genom att lägga ifrån dig telefonen under dagen. Låt en vän i brudföljet ha ansvar för din handväska där du lagt telefonen och njut av nuet.


5. Ert bröllop på ert sätt

Mitt sista tips är att lyssna inåt på vad ni vill. Det finns inga "måste" eller "borde" när det kommer till bröllop utan det är upp till er hur ni önskar ha ert firande. Vill ni ha en eldshow med fyrverkerier, endast ha två gäster, ha cupcakes istället för tårta och en gul brudklänning - så är det klart ni ska ha det! Det finns inga rätt eller fel så länge ni är glada och nöjda.

slott svartvitt
Bröllop Södertuna Slott

Varför ska du anlita en bröllopsplanerare?

  • Sparar tid och minskar stress: Att planera ett bröllop är en enorm uppgift som kräver mycket tid och energi. En bröllopsplanerare kan ta hand om allt från att välja plats till att hantera leverantörer, vilket sparar tid och minskar stressen.

  • Expertis och erfarenhet: En bröllopsplanerare har expertis och erfarenhet att hantera olika typer av bröllop och kan hjälpa dig att navigera genom de olika besluten som måste fattas.

  • Budgethantering: En bröllopsplanerare kan hjälpa dig att planera ditt bröllop inom din budget genom att föreslå kreativa lösningar och förhandla med leverantörer.

  • Övergripande samordning: En bröllopsplanerare kan samordna alla aspekter av ditt bröllop, från transport och logi till catering och underhållning, vilket ger dig frihet att njuta av din dag utan att oroa dig för detaljer.

  • Lösningar för nödsituationer: En bröllopsplanerare är vanligtvis förberedd på att hantera nödsituationer som kan uppstå under bröllopet, såsom sjuka leverantörer eller dåligt väder.

Att anlita en bröllopsplanerare kan verka som en extra utgift, men det kan spara dig tid och minska stressen under den stora dagen. Dessutom kan en bröllopsplanerare hjälpa dig att planera ditt bröllop inom din budget och samordna alla aspekter av evenemanget så att det blir en minnesvärd dag för alla.

Comments


bottom of page