top of page

Bröllopsfotograf Kiruna & Jukkasjärvi // Bröllop Ice hotel

Planerar du ett bröllop i KIruna eller Jukkasjärvi och säker Bröllopesfotograf? Mitt namn är Tanja och jag har 10 år erfarenhet av bröllpsfotografering. Det är kan vara otroligt vackert att gifta sig på vinter! Tyvärr är Stockholm inte längre garanti för snö utan för det behöver man söka sig högre upp. Här kan du se bilder från Vå Stylad fotografering tillsammans med andra duktiga leverantörer. Vi fotograferade vid flatenbadet i Stockholm på is. Snö hade smält men vi gick en liten promenad 5 på sjöns mitt och dukade bord och stolar på is. Ellen fick jätte fin klänning från SensibelM. Blommorna var i röd och vit skala och matchade läpparna. Blommor var bland annat anemoner, rosor och eucaliptus. Ellen fick också matchande bohemisk fläta i håret. Jag brukar rekommendera att fotograferas vid vatten om det är på vinter och et inte fins någon snö. En annan sak som är bra vid vinterbröllop är att ha extra varma kläder med sig och ta pauser emellan åt. Jag brukar fotografera något snabbare än på sommar för att mina brudpar inte ska frysa i onödan.


Tips för vinterbröllop:


*Ha extra varma kläder med dig

* är klänning hellång? Ha varma skor och varma strumpbyxor under

* ta pauser

* ta med varmt te eller kaffe i en termos

*Ha bilen igång och varm

*Eftersom det blir mörkt tidigt, behöver fotografering bokas ungefär 2 timmar innan solnedgång.

*tombtebloss tunnel är otroligt vackert på bild och blir jätte fin i vintermörker.


Älskar du snö? då behöver du åka längre upp!
Bröllopsfotograf Kiruna
Bröllopsfotograf Kiruna

Några bröllopslokaler som är grymma för vinterfotografering är:

  1. Icehotel - otroligt fin och världs känd hotel som är byggd av is och ändrar sitt utseende varje år. Philip Bernadotte var en av konstnärerna som har fått designa ett av rummen. Man kan ha vigsel i den centrala salen omringad av is konst. Ice hotel finns i jukkasjärvi inte så långt bort från Kiruna.

  2. Arcticbath - Beläget i hjärtat av Lappland, omgivet av natursköna vyer och norrsken, skapar Arctic Bath en unik och romantisk atmosfär för er bröllopsdag. Arctic Bath erbjuder olika bröllopspaket för att passa era behov och önskemål, med allt från ceremoniplats och boende till mat och underhållning.

  3. Copperhill - anläggning som ligger i Åre En bröllopsceremoni på Copperhill är en unik och minnesvärd upplevelse. Med den fantastiska utsikten över Åres fjällandskap och den eleganta interiören skapar Copperhill en romantisk och sofistikerad atmosfär som passar perfekt för en bröllopsceremoni. Copperhill erbjuder ett brett utbud av bröllopspaket som inkluderar allt från ceremoniplats och middagsarrangemang till lyxiga hotellrum och spabehandlingar.

  4. Björkliden - Om du letar efter en drömliknande plats att gifta dig på, leta inte längre än Björkliden i norra Sverige. Björkliden erbjuder en idyllisk plats för en oförglömlig bröllopsceremoni, omgiven av orörd natur och spektakulära vyer över bergen.

  5. Sälen - Sälen är en fantastisk plats för bröllop med sin natursköna miljö och charmiga atmosfär. Vinterbröllop i Sälen är särskilt populära med möjligheter till skidåkning, snöskoterturer och romantiska stunder framför brasan. Det finns också många vackra kapell och kyrkor i området för en ceremoni med en personlig touch. Sälen erbjuder också en mängd olika boendealternativ för gäster i alla prisklasser, från mysiga fjällstugor till lyxhotell.

Är du intresserad av bröllopsfotograf? Här hittar du mina paket och priserFlorist: Anine Melström Bergquist

Hair& Make-up: Liselott Granath

Dress: SensibleM

Models: Ellen Helinder & Mario Ćilo-bravarić

ellen helinderbohemiskt vinterbröllop


Ellen Helinder

Bröllopsfotograf Jukkasjärvi

bohemiskt vinterbröllop


Bröllop Ice Hotel

bohemiskt vinterbröllop

Comments


bottom of page