top of page

Bröllop Spanien & Portugal

Funderar du på ett bröllop utomlands? Då är Spanien och Portugal är 2 fantastiska alternativ!

Om du planerar ditt bröllop i Portugal, har du kommit till rätt ställe! Här är några tips för att välja de bästa leverantörerna och platserna för ditt bröllop. När du väljer en plats för ditt bröllop, se till att den passar din stil och budget. Portugal har många fantastiska platser att välja mellan, från pittoreska kuststäder till historiska slott och vingårdar. Om du vill ha en mer avslappnad strandbröllop, kan du överväga Algarvekusten, medan Dourodalen är en populär destination för vinälskare. Säsongen är längre än i Sverige och Portugal är Västeuropas billigaste land! Vilket innebär att du får så mycket mer för pengarna. Algarve kusten har en otrolig dramatisk strandlinje och det finns många vackra fotoplatser. Först och främst är det viktigt att välja en pålitlig bröllopsplanerare som kan hjälpa dig att navigera genom planeringsprocessen och hitta de bästa leverantörerna för din speciella dag.


Planerar du att gifta dig utomlands? Spanien är ett populärt val för bröllop tack vare dess fantastiska klimat, mångsidiga platser och fantastiska mat och dryck. Här är några saker att tänka på när du planerar ditt bröllop i Spanien. Plats: Spanien har många vackra platser att välja mellan för ditt bröllop. Från soliga stränder till pittoreska bergsbyar finns det något för alla smaker och budgetar. Klimat: Spanien har ett varmt och soligt klimat, vilket gör det till ett idealiskt val för bröllop utomhus. Men tänk på att sommarmånaderna kan vara mycket varma, så planera ditt bröllop på våren eller hösten om du vill undvika värmen. Mat och dryck: Spaniens mat och dryck är berömda över hela världen, så se till att inkludera några spanska specialiteter på din meny. Tapas, paella och sangria är alla klassiska spanska rätter som dina gäster kommer att älska. Planering: Att planera ett bröllop i Spanien kan vara en utmaning om du inte talar språket eller inte känner till området. Så överväg att anlita en lokal bröllopsplanerare för att hjälpa dig med allt från att hitta en plats till att hantera detaljer som blommor och musik. Sammanfattningsvis är Spanien en fantastisk plats att hålla ditt bröllop. Med en mängd vackra platser att välja mellan, en underbar matkultur och ett soligt klimat är det en destination som dina gäster kommer att älska. Se till att planera i god tid och överväga att anlita en lokal bröllopsplanerare för att göra planeringsprocessen enklare.
Emil & Emelies BröllopPersonal touch algarve var planerare och koordinator. Emil och Emelie bor i Göteborg och gillar att springa. De har rest helt otroligt mycket och älskar frilufts liv. De gifte sig oktober 2021 i Senhora da Rocha som är en utsikt plats med liten katolsk kyrka. Kyrka het Senhora da rocha i Armacao de Pera efter moder Maria och rymde ca. 15 personer. De gifte sig inte inne i kyrkan utan på terassen utanför. Paret vigdes inom svenska kyrkan projekt som heter mobila Prästen. Det är en präst som utgår från Frankfurt och reser runt hela Europa för att viga olika par som tillhör svenska kyrkan. på det sättet kunde paret gifta sig lagligt utomlands. Sådan tjänst är möjlig i alla länder där svenska kyrka har vigselrätt.
Vi började dagen på resorten på bruden hotel rum. Där jag fotografera deBruden och hennes systern. Därefter fotograferade jag detaljer som ringar och blommor. First look skedde vid poolen och sedan var det dags för porträtt.


Först åkte vi förbi den kända Benagil grottan och vi hade tanke att fotografera i den världs unika grottan men det var alldeles för krångligt att ta sig in där och det behövdes båt, så tyvärr fick vi skippa den iden. Men vi fotograferade på en otrolig utsikt plats Algar Seco. Därefter var det dags för vigsel uppe på höjden med confetti kastning och gruppbilder och mingel. De tog fler porträtt vid klippor på den enorma Resorten Villa vita parc där själva middagen var.
Bröllop spanien

Bröllop spanien

Bröllop spanien

Bröllop portugalBröllop portugalBröllop portugalBröllop Spanien. Charlotte & Magnus.

Vi hade en fantastisk tid i varma Torrevieja utanför Allicante. Det går direktflyg till Alicante från Stockholm. Det som är bra med Torreveja är att det finns Svenska kyrka där på plats och därmed går det att gifta sig officiellt i Spanien vilket är bara mjligt på Ambassaden och i Svenska kyrkan som har vigsel rätt i flera länder utomlands. Läs mer om mina utlandspaket här

Comments


bottom of page