top of page

Bröllopsfotograf // Bröllop Toscana, Colletto Villas, A+P

Bröllop i Toscana

Toscana är en av världens största destination för bröllop och drömmen för många brudpar. Toscana lockar med sin charmiga landsbygd, historisk arkitektur och vackra kullar tusentals bröllopsturister varje år. Toscana är ett perfect ställen för ett romantiskt och varmt bröllop med fantastisk atmosfär. Middagen sker ofta under bar himmel och man kan se stjärnorna. Det är också vanligt att med utomhus vigsel i en härlig trädgrd bredvid bröllopslokalen.


Det finns direkt flyg från Stockholm till Pisa. men det går även att flyga till Millano eller Rom och ta sedan tåg eller bil till bröllopslokalen. Konstnärliga Florence är regionens huvudstad. Det finns väldigt många vingårdar i Florence som är fantastisk att gifta sig på. Det finns också historiska byggnader som är tillgängliga som bröllopslokaler. Toscana Är även en fantastiskt plats för elopement då det finns många fantastiska backgrunder som Val Dorcia. Många loklaer har dessutom pool och Toscana har fina stränder.


10 grymma lolaker för ditt Toscana bröllop

  1. Colletto Villas - flera hus med pool och möjligheter till övernattning utanför Lucca

  2. Villa Buonvisi - svensktägd villa som ligger utanför Lucca.

  3. La Corte dei Papi

  4. Villa Montanare i Cortona

  5. Villa Cora - fantastiskt villa i historiska Florence med pool och trädgård.

  6. Villa povernova - mysig villa i närghetn av episka ruinen - Abbey San Galgan ruinerna som kan används som vigsel plats.

  7. Villa Medicia di Liliano

  8. Villa San Michelle

  9. Castello di Velona - stor villa i en av Toscanas vackraste platser Val D'Orcia

  10. Castello di Gabbiano - Historisk Vingård

Drömmer du också om Bröllop i Toscana? Planering av ett destinations bröllop kan utan tvekan ta extra tid och innebära missförstånd. Bröllopskoordinator kan vara ett fantastiskt sätt att spara nerver och tid!

Spana in dessa Bröllopskoordinatorer:

Bröllop i Toscana med Anna & Patrik.


En av mina drömmar har gått i uppfyllelse nämligen att få fotografera ett vackert bröllop i M-A-G-I-S-K-A Toscana. Det är inte konstigt att många kändisar har gift sig i Toscana.

De förälskade sig i den toscanaska köket och bestämde sig att gifta sig i just i Toscana. De har planerat bröllop i många år och det har blivit förflyttat i 2 år på grund av Covid. Men 2022 var det äntligen deras år. Dock inte utan svårigheter. 4 dagar innan deras bröllop gick SAS till strejk och brudparet fick kasta sig i bilen och köra ner genom hela Europa. 12 gäster kunde tyvärr inte närvara på grund av detta. Jag hade extremt tur som bokade flyg via Ryan Air till Milano. Det gick smidigt och stressfritt att ta sig därifrån. Första stop för mig blev Genua för att sedan fortsätta till Via Reggio vid det Toscanska kusten. Därefter blev det en resa via Lucca till vackra Colletto Villas


Colletto Villas består av 4 stycken otroligt charmiga små hus. Paret fick mycket hjälp med planering av koordinator på Colletto Villas Det finns även kök, en privat pool och en stor utomhus terass med de blåa bergen i bakgrunden. I Lucca di Bagni finns det även ett syster hotell där gästerna som inte får plats på villas kan bo. Gången med tujor gör perfekt fotobakgrund och trädgården passar toppen för utomhus vigsel. Jag rekommenderar att ha vigsel lite senare på dagen då det är så himla varmt på eftermiddagen. Vi började in ett av husen med detaljefotografering och fotografering av förberedelser. Vi fotode First look strax utanför. Familj och vännerna var samlade i trädgården för att se ceremoni. Därefter fortsatte vi med porträttfotograferingen, familjebilderna och gruppfotograferingen. Bröllopsmiddag dukades fram med skaldjursrisotto till förrätt och steak till huvudrätt.

Tårta serverades under toscansk himmel. Därefter fortsatte festen med live band!


Klänning Bröllopsbruket

Ringar Van Bruun


Bröllop Toscana

Bröllop Toscana

Bröllop Toscana


Bröllop Toscana

Bröllop Toscana


Bröllop Toscana


Bröllop Toscanabröllop toscana

Bröllop Toscana
Bröllop Toscana

Bröllop Toscana

Bröllop Toscana


Bröllop Toscana


bröllop toscana

Bröllop ToscanaBröllop ToscanaBröllop Toscana

Bröllop Toscana

Bröllop Toscana

Kommentare


bottom of page