top of page

Anna & Patrik, Bröllop i Toscana på Colletto Villas Italien

Bröllop Toscana. En av mina drömmar har gått i uppfyllelse nämligen att få fotografera ett vackert bröllop i M-A-G-I-S-K-A Toscana.

Anna och Patrik bor i Stockholm och har besökt Italien varje år i många många år. De förälskade sig i den italienska köket och bestämde sig att gifta sig i just Italien. De har planerat bröllop i många år och det har blivit förflyttat i 2 år på grund av Covid. Men 2022 var det äntligen deras år. Dock inte utan svårigheter. 4 dagar innan deras bröllop gick SAS till strejk och brudparet fick kasta sig i bilen och köra ner genom hela Europa. 12 gäster kunde tyvärr inte närvara på grund av detta. Jag hade extremt tur som bokade flyg via Ryan Air till Milano. Det gick smidigt och stressfritt att ta sig därifrån. Första stop för mig blev Genua för att sedan fortsätta till Via Reggio vid det Toscanska kusten. Därefter blev det en resa via Lucca till vackra Colletto Villas


Colletto Villas består av 4 stycken otroligt charmiga små hus i typiska italienska färger. Paret fick mycket hjälp med planering av koordinator på Colletto Villas Det finns även kök, en privat pool och en stor utomhus terass med de blåa bergen i bakgrunden. I Lucca di Bagni finns det även ett syster hotell där gästerna som inte får plats på villas kan bo. Gången med tujor gör perfekt fotobakgrund och trädgården passar toppen för utomhus vigsel. Jag rekommenderar att ha vigsel lite senare på dagen då det är så himla varmt på eftermiddagen. Vi började in ett av husen med detaljefotografering och fotografering av förberedelser. Vi fotode First look strax utanför. Familj och vännerna var samlade i trädgården för att se ceremoni. Därefter fortsatte vi med porträttfotograferingen, familjebilderna och gruppfotograferingen. Bröllopsmiddag dukades fram med skaldjurrzsotto till förrätt och steak till huvudrätt.

Tårta serverades under toscansk himmel. Därefter fortsatte festen med live band!Klänning Bröllopsbruket

Skor Stradivarius

Ringar Van Bruun


Drömmer du också om Bröllop i Toscana eller någon annanstans i Italien?

Spana in dessa Bröllopskoordinatorer:


Linda Jostler

Event Italien

Lilys Delight


Fler av mina bilder hittar du på tanjametelitsa.combröllop italien