top of page

Guide och Bröllopslokaler på Gotland


Bröllopslokaler Gotland. Eftersom jag älskar öjn och mitt egna bröllop var där, likaså frieri, så har jag gjort en guide som hjälper er att skapa ett dröm bröllop på Gotland. Här kan ni se all turistattraktioner till Öjn. Jag är alltid redo att fota bröllop på Gotland. Gotland är en av de mest idylliska platserna i Sverige för att säga ja till varandra. land är en populär turistdestination och erbjuder många spännande aktiviteter, såsom besök på medeltida ruiner, cykelturer längs kusten eller utflykter till en av de många pittoreska fiskelägena.Med sin vackra natur, charmiga byar och fantastiska utsikt över havet är Gotland den perfekta platsen för ett romantiskt bröllop. Det finns gott om fantastiska bröllopslokaler och platser på Gotland.


På Gotland finns det även ett stort utbud av catering och festarrangörer som kan hjälpa er att skapa det perfekta bröllopet. Ni kan välja mellan allt från lokala delikatesser till en mer lokala råvaror. beroende på era önskemål och smaker.

Fler bilder från Gotlands bröllop hittar ni här . Gotland har det lantiga och alldeles genuina lugnet. Utan tvekan är det Sveriges största dröm destination och det är väldigt många från fast landet som väljer att gifta sig på Gotland.


Så varför inte välja Gotland som destination för ert bröllop? Med sin unika karaktär, charmiga atmosfär och fantastiska utsikt kommer ni att ha en minnesvärd upplevelse som ni kommer att bära med er resten av livet.


Bröllopslokaler Gotland
Bröllopslokaler Gotland

Här har jag gjort lista med grymma leverantörer på GotlandBröllopslokaler Gotland  1. Katthamra Gård - Sött herrgård på Öjns östra sida inte så långt bort från Ljugarns Raukfält.

  2. Donners eventhall- mitt i Visby

  3. Hotel Stelor - Litet och supermysigt hotel i Tofta

  4. Novi resort Visby

  5. Fabriken Furillen - supermodern och industriell bröllopslokal för den coola paret

  6. St Nikolai Ruin (frimis) - mindblowing( ursäkta svengelska) bröllopslokal - att gifta sig mitt i levande historia

  7. Lindgården - liten och sött värdshus i hjärta av Visby.

  8. Stora Gåsemora Gård - en av coolaste ställen som ligger på självaste Fårö.

  9. Salthamn - super cool ställe med bra service

  10. Grå gåsen restaurang i Burgsvik där så mycket bätte spelas in.


FotografBröllopslokaler gotland


Coola platser för fotografering och utomhus vigsel och ta porträtt


1. Ruiner i Visby

2. Botaniska Trädgården i Visby

3. Raukområde Fårö, Digerhuvud

4. Högklint

5. Viken vid Ihre Kvarn.

6. Stora Karlsö

7. Askundens raukfält

8. Ljugarn raukområde

9. Folingbo kalkbrott

10. FiskelägerFrisörer och make-up artister
FloristerCatering

Bröllopslokaler Gotland
Bröllopslokaler GotlandTårtorKyrkor


Visby Domkyrka

Tofta kyrka

Norrlanda Kyrka


Bröllop Gotland

Sara & Jacob


Jag fick äran att fotografera ett alldeles fantastiskt bröllop på Gotland. Den här gången var det på Norra Gotland i närheten av Slite. Vigsel va uppe på Gården med ungefär 50 personer och paret verkar vara dunder kära. Paret bor i Göteborg men har varit många gånger på Gotland.


Som porträtt bakgrund valde vi att ta en tur till Askundens Raukfält och sju strömmar. Vigsel var otroligt känslosam och båda tärnor grät! Läs mer om mina tjänster som fotograf på Gotland här

Blommor Irisdals

Bröllop Gotland

Bröllop Gotland
Bröllop Gotland
Bröllop Gotland

Berättelse om mitt egna bröllop.

När det kommer att planera bröllop är vår bästa tips till blivande brudpar är.

Vår bästa tips är - Våga satsa på ett destination wedding. Vi båda älskar att resa och att ha vår släkt och vänner samlade på en stor resa kändes superkul! Vi planerade först bröllop utomlands, till exempel ett slott utanför Prag men Kristofers morfar var sjuk och kunde inte flyga. Därför blev vår älskade Gotland ett självklar val för oss, vi bor i Stockholm. Jag hade vid det tillfälle fotograferat ett bröllop på Gotland själv och tyckte att det var fantastiskt fint!


Vi förlovade oss i Viby 1.09 2018 och på 9 månader bokade alla leverantöre och bröllopslokal över internet. Vi google runt en massa och sökte leverantörstips i facebook grupper . Bad lokalen skicka över bilder fler bilder till oss och hade flera telefon samtal. Eftersom man inte träffar alla leverantörer i person så är set extra viktigt att med kommunikation och ställa massa frågor. Nästan alla som vi bjöd in kunde komma och det var inga problem att ta sig Gotland för våra gäster. Vi hade vårt bröllop på Suderby herrgård och fotografering i Botaniska trädgård och kritvit strand vid Högklint
Hozzászólások


bottom of page